Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuintafels in Teakhout of Aluminium

Vaste tuintafels in hout of aluminium gemaakt in Italië: ontwerp van de beste merken voor kwaliteit, weerstand en materiaal.

Heb je altijd veel vrienden om te lunchen of te dineren? Hou je ervan feestjes in je tuin te organiseren? Heeft u een buitenruimte te klein en weet u niet hoe u deze moet inrichten? De tuintafels die u in deze categorie vindt, zijn perfect voor u! U vindt een ruime keuze aan maten en vormen om uw beste outdoor te creëren.

De vaste buitentafels die we u laten zien, verschillen in vormen, maten en materialen. Jij, die houdt van de lichtheid van staal verenigd met de solide kern, het Cometa model met rechthoekige vorm
Als u echter de voorkeur geeft aan een synthetisch materiaal, hebben wij voor u de Collection Vondom tafels gemaakt met polyethyleen Faz model wit gelakt, de Ufo tafel met afgeronde hoeken of de speciale tafel Chad van de Viadurini in the Garden Collection gemaakt met hetzelfde materiaal van de andere twee maar met de hand geweven.

Al uw wensen zullen tevreden zijn! We vergeten zelfs de liefhebbers van grote tuintafels niet om moderne ontlasting te gebruiken. Ontdek de Spritz-modellen van Vondom gemaakt met polypropyleen zwart of wit!
Waar wacht je op? Het is het perfecte moment om uw tuin een prachtige design-touch te geven!