Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Plafondverlichting - Plafondlampen voor Thuis - Made in Italy

Moderne plafondlampen, in vintage stijl, met klassiek design of Shabby Chic voor verlichting gemaakt in Italië.

Plafondverlichting zorgvuldig geselecteerd door onze medewerkers om verschillende stijlen, maten en kleuren te vertegenwoordigen om te voldoen aan de behoeften van elke stijl van meubilair van uw huis.
Voor een rustieke stijl vindt u de witte, ceramische plafondlampen met geschilderde borduursels die bloemen of twijgen voorstellen. Om een ​​retro-touch te geven die herinnert aan de industriële stijl, bieden we daarentegen plafondlampen met verstelbare spots van verschillende vormen en kleuren.
Als u daarentegen van modern design houdt, mis dan niet de intrekbare lampen die zijn ontworpen om in het plafond te worden verzonken, of de originele vormen die het kristal met gouden en zilveren afwerkingen van het beroemde Italiaanse merk Selene kunnen meenemen.
Speciale kenmerken voor wie op zoek is naar iets origineels zijn de plafondlampen gemaakt in terracotta van Toscane door het beroemde merk Toscot. Een 100% gemaakt in Italië product dat je zal verrassen.

Kies het plafondlampje dat het beste past bij de stijl van uw huis. Een getraind personeel staat tot uw beschikking om u te helpen tijdens het aankoopproces en om uw vragen of opmerkingen te beantwoorden. Stuur ons een e-mail naar ons elektronische postadres of neem telefonisch contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.