Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

designradiatoren voor de badkamer en de woonkamer

Op Viadurini vind je handdoek warmers en verwarmde handdoek rails van modern design badkamer, woonkamer, keuken, kelder en slaapkamer aan de beste prijzen online.

Er zijn tientallen modellen en designradiatoren buismeubelen of schotels recht of gebogen vorm in wit of verchroomd, roestvrij staal, aluminium en aangepaste zelfs in aangepaste kleuren in diverse afmetingen en maten, met instelbare wielbasis teneinde gebruik maken van bestaande gaten van de oude radiator of een handdoek.

Of het nu gaat elektrische radiator of hydraulisch of gemengd gebruik (zowel elektrisch en hydraulisch) zullen we de beste merken zoals vinden Ercos, Scirocco , Metalform , Irsap , Ponsi en Viadurini designradiatoren met kortingen tot 70%, allen in voorraad.

De designradiatoren die op viadurini.it zijn ontworpen door de beste ontwerpers in de wereld.

De handdoek warmers en elektrische radiatoren die op viadurini zijn energiebesparing

De radiator wit ontwerp wordt vaak gebruikt in grote omgevingen voor de groei van de macht. De handdoekhouder chroom ontwerp wordt gemaakt met een externe galvanische verchromen behandeling van essentieel belang om een ​​goede calorische waarde te garanderen. De maatregelen van onze verwarmde handdoek rails zijn in mm: Ik kon de afstand van de radiator controleren in het dropdown-menu van het product.

Bijvoorbeeld, als u een afstand 40cm radiator wilt, het product pagina vindt u de maatregelen in mm (bijv. 400mm) te vinden.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies