Ovale Eettafels Uitbreidbare en Vaste

De ovale tafels uit de Viadurini Living collectie worden gekenmerkt door de combinatie van elegantie en functionaliteit. Onze vaste en uitschuifbare ovale eettafels zijn de ideale oplossing als u uw eetkamer maar ook elke andere gewenste ruimte wilt inrichten. Deze tafels hebben een grote veelzijdigheid dankzij de ovale vormen van het tafelblad.
Ze zijn perfect voor familiediners, feesten en werkvergaderingen vanwege het eenvoudige mechanisme waarmee de tafel gemakkelijk kan worden uitgeschoven.
Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals hout, keramiek en marmer, zijn deze tafels het symbool van de luxe en het comfort van Made in Italy.
69 Producten
Pagina 1 van 3

Ovale tafels; Italiaans modern ontwerp

Als je de gebruikelijke rechthoekige tafels beu bent en op zoek bent naar iets dat jouw persoonlijkheid en verfijnde stijl overbrengt, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze vaste ovale tafels en verlengde ovale tafels vertegenwoordigen de maximale uitdrukking van Italiaans design en hoogwaardig vakmanschap
Viadurini heeft een zeer zorgvuldige selectie uitgevoerd om klanten producten aan te bieden die gemaakt zijn met de meest waardevolle materialen. Door de nauwkeurige keuze van grondstoffen is het mogelijk om sterke en duurzame tafels te realiseren.
De tafels waaruit deze sectie bestaat, zijn gemaakt en ontworpen met verschillende materialen om beter aan te sluiten bij de verschillende behoeften en meubelstijlen.

Ovale houten tafels

Voor wie van klassiek design houdt, zijn onze houten tafels met ovale vorm een ​​waar eerbetoon aan Italiaans vakmanschap. Elke korrel vertelt een verhaal, waardoor uw tafel een uniek stuk wordt.

Ovale glazen tafels

Omgekeerd, als u een moderne, strakke uitstraling wilt, is gehard glas de juiste keuze voor u. Glazen tafels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk en geven een gevoel van lichtheid aan de ruimte waarin ze worden geplaatst, maar zijn ook krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Ovale tafels in marmer

Een ander uiterst trendy materiaal bij het maken van vlakken in ovale tafels is marmer. De marmeren tafel, een symbool van luxe en elegantie, is perfect om een ​​weelderige toets aan uw omgeving toe te voegen. Elk stuk wordt zorgvuldig geselecteerd om de beste kwaliteit te garanderen.

Ovale eettafels

Een van de grootste voordelen die aanleiding geven tot de aankoop van een ovale tafel is ongetwijfeld hun ongelooflijke veelzijdigheid bij het aanpassen aan verschillende ruimtes. Deze tafels kunnen moeiteloos in grote en kleine eetkamers worden geplaatst, en dankzij de ovale vorm van hun vlakken zorgen ze voor een natuurlijkere stroming rond de tafel, waardoor elke maaltijd een meer intieme ervaring wordt. Bovendien hebben ovale tafels, in tegenstelling tot rechthoekige tafels, geen scherpe hoeken, waardoor u de zitcapaciteit optimaal kunt benutten door het stermeubel te worden voor familiediners, borrels met vrienden of zakelijke bijeenkomsten.

Uitschuifbare ovale tafels

Viadurini raadt degenen die beperkte ruimte hebben, maar graag lunches en diners in huis willen organiseren, een ovale uitschuifbare tafel aan. Met een paar eenvoudige bewegingen kunt u uw tafel uitbreiden zodat deze geschikt is voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van stijl of functionaliteit. Ontdek onze collectie ovale tafels en vind de perfecte tafel voor jou. Het leven is immers te kort om je huis in te richten met minder dan het beste. Waar u ook bent, wij brengen een stukje Italië rechtstreeks bij u thuis.
Email Newsletter
Nieuwsbrief