Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuinkrukken om de Buitenruimte te Versieren met Made in Italy Design

Outdoor krukken perfect voor zowel huishoudelijke als contract buitenomgevingen: aanpasbaar in kleuren.

De hoge of lage buiten krukken zijn een goede keuze voor diegenen die een grote tuin hebben of voor degenen die behoefte hebben aan modern designmeubilair voor hun bedrijf.
Onder onze voorstellen vindt u aluminium krukken geschilderd met een decoratie die herinnert aan de natuurlijke aanpasbaarheid in termen van kleur van de boslijn, ondertekend door het beroemde merk Fast Outdoor. Perfect voor degenen die van eenvoudige lijnen en een originele stijl houden.
Polyethyleen krukjes van het nieuwe merk Slide voor liefhebbers van originaliteit. Fijne lijnen, leuke vormen en aanpasbare kleuren zijn de kenmerken van de ontlasting voorgesteld door Slide. Een voorbeeld hiervan is de Drink-kruk die doet denken aan de vorm van een cocktailglas.
Voor de categorie in plaats van lage kruk biedt het merk Myyour ontlasting met originele en kleurrijke vormen zoals Skull en e Liberty.

Kies de buitenstoel die het beste bij u past en als u toelichting of meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zullen graag uw vragen beantwoorden en u helpen tijdens het aankoopproces.