Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tabellen van glas en modern design met stalen poten, hout en steen

Ovale, rechthoekige en vierkante glazen tafels met een made in Italy design

In dit gedeelte presenteren we de moderne glazen eettafels en sluiten we een kleine gids bij met enkele redenen waarom deze tafels een uitstekende aankoop voor uw eetkamer kunnen zijn, en wat advies over het schoonmaken ervan.

Waarom zou je kiezen tussen een tafel met een glas of een tafel met een kristallen blad?

Gehard glas en kristal zijn stevige en resistente materialen en zijn ideaal voor grote tafels. Om gehard glas te worden, ondergaat dit materiaal een thermische behandeling, waardoor het sterker wordt. Glas wordt op hoge temperatuur verhit en op zeer lage temperatuur gekoeld.
Het belangrijkste verschil tussen kristal en glas is de aanwezigheid van loodoxide, waardoor kristal veel interessanter is dan glas. Lood verhoogt de dichtheid van het glas. Op deze manier komt glas in de buurt van diamanten en heeft het dezelfde optische kenmerken: het licht dat op het oppervlak valt, wordt op een sterkere en meer beslissende manier gebroken, waardoor het extreem helder wordt. Dit effect zal sterker zijn naargelang het percentage loodoxide in het glas: alleen glasproducten die ten minste 24% loodoxide bevatten, kunnen volgens de wet als kristal- of loodglas worden beschouwd.
Dit materiaal is geschikt voor de productie van ronde tafels en rechthoekige tafels met diameters van 120 cm, 160 cm en 180 cm. of voor op maat gemaakte tafels.

Voordelen van glas en kristal:

Stijlvol ontwerp
Eindeloze kleurmogelijkheden
Zwaar, bestendig
Het ondersteunt zware lasten
Duurzaam
Gemakkelijk schoon te maken
Milieuvriendelijk

Hoe glazen en kristallen bladen te reinigen:

Alle kristallen of glazen oppervlakken moeten worden gereinigd met een natte doek die is gedrenkt in zeep of vloeibaar wasmiddel, verdund in water. Gebruik geen reinigingsmiddelen op basis van aceton of ammoniak, die het oppervlak kunnen beschadigen. Gebruik geen schuurmiddelen om het schoon te maken, zoals waspoeder, schuurpasta of schoonmaakproducten met ruwe oppervlakken. Niet in contact brengen met scherpe voorwerpen. Droog het oppervlak af met kranten.