Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne vitrinekast, om een modern tintje te geven aan uw dagomgeving

Vitrinekasten in hout en glas voor tentoonstellingen in vintage of modern design, wand of vloer.

In deze sectie presenteren wij u een meubelstuk dat de meesten van u zich ongetwijfeld zullen herinneren in de huizen van uw grootouders: de moderne vitrinekasten!

Van "Nagini", waar elegantie en verfijning de hoofdrolspelers zijn. Structuur gemaakt van natuurlijk acaciahout en metalen poten geproduceerd op een manier die het hele raam omhult met een knuffel. Als je van hout houdt, kijk dan ook naar "Zarafa" Grilli gemaakt van tulpen en ebben fineer.
Voor een nog modernere versie waarin het protagonistmateriaal aluminium is, laten we je "Lorella" zien. Ideaal voor diegenen die een showcase nodig hebben die weinig ruimte in beslag neemt, een verticale structuur met planken om al uw objecten weer te geven is beschikbaar in de witte of zwarte versie.

Eindelijk voor degenen die hun kamer een klassiek en barok tintje willen geven, bieden we "Sam" aan. Luxe, elegantie en verfijning zijn de sleutelwoorden van dit meubel. Puur klassieke elementen, zoals de gebeeldhouwde voet met barokke versieringen, gaan samen met eigentijdse details, zoals de spiegelende afwerking van het bovenstuk. Volledig gemaakt in Italië door bekwame vakmensen, zal het uw gasten verrassen dankzij het unieke ontwerp.

Laat u niet onttrekken aan de perfecte moderne vitrines om uw huis een modern tintje te geven!