Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Moderne vitrinekast, om een modern tintje te geven aan uw dagomgeving

Vitrinekasten in hout en glas voor tentoonstellingen in vintage of modern design, wand of vloer.

In deze sectie presenteren wij u een meubelstuk dat de meesten van u zich ongetwijfeld zullen herinneren in de huizen van uw grootouders: de moderne vitrinekasten!

Van "Nagini", waar elegantie en verfijning de hoofdrolspelers zijn. Structuur gemaakt van natuurlijk acaciahout en metalen poten geproduceerd op een manier die het hele raam omhult met een knuffel. Als je van hout houdt, kijk dan ook naar "Zarafa" Grilli gemaakt van tulpen en ebben fineer.
Voor een nog modernere versie waarin het protagonistmateriaal aluminium is, laten we je "Lorella" zien. Ideaal voor diegenen die een showcase nodig hebben die weinig ruimte in beslag neemt, een verticale structuur met planken om al uw objecten weer te geven is beschikbaar in de witte of zwarte versie.

Eindelijk voor degenen die hun huis of winkel een nog mooiere uitstraling willen geven, presenteren we "Aura" van Fiam Italia. Een lichtgevende vitrine, uitgerust met led-verlichting die de ogen van alle mensen zal aantrekken. Aluminiumafwerkingen worden samengesteld door drie glazen planken verlicht met led-verlichting met de kleuren die u verkiest en deur uitgerust met slot om uw meer delicate objecten te beschermen.
Laat u niet onttrekken aan de perfecte moderne vitrines om uw huis een modern tintje te geven!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies