Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuin banken en outdoor design en modern

U bent gelukkig om een ​​mooie tuin of terras? Dan kunt u niet opgeven van een ontspannende ruimte gewijd aan u en uw gasten. Kies een rustige hoek, mooi en intiem, stel je eens voor het meubilair dat maakt het nog meer verfijnd uw buitenruimte. De designer tuin bank is een "must", essentieel om te genieten van momenten van ontspanning thuis. U kunt de bank kiezen op basis van uw smaak en stijl. Banken in 2 of 3 plaatsen, van klassiek tot modern, van vintage tot 'industriële stijl, van land tot de Provence, die elk in staat zal zijn om ofwel unieke uw tuin of terras te maken.

De voor tuinbanken materialen zijn veel .. het meest geschikt naar buiten voor degenen die willen natuurlijke materialen te gebruiken, vintage of klassieke stijl sofa's zijn de houten tuin.
De outdoor banken er zijn zoveel soorten, speciaal behandeld tegen weer en klimatologische problemen te weerstaan. L 'Iroko, een soort Afrikaanse hout zeer geschikt buitenkant over de weerstand, teak, een zeer kostbaar hout afkomstig uit Zuid-en Zuidoost-Azië en komt veel voor in de tropische en subtropische Aziatische bossen. De rotan vaak gekozen omdat het een duurzaam, maar toch verfijnd, naast het feit dat waterdicht en lichtgewicht.

Voor de liefhebbers van moderne stijl is perfect sofa ijzer of aluminium die uw tuin zal veranderen in een oase van rust sprookje. Voor de vorm en de kleur het is allemaal afhankelijk van uw persoonlijke smaak .. zullen er meer kussens en de bank zal comfortabel!

Hier kunt u een oplossing en de gewenste kleur te vinden, worden alle producten opgenomen in de catalogus gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers.

Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen de bank outdoor moderne of klassieke die geschikt is voor u kiezen! Ontdek onze aanbiedingen en online kopen van de bank het ontwerp van de tuin van je dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies