Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Twin Room

Online verkoop van enkele bedden voor iedereen, van 100% Italiaans design en vervaardigd in Italië. De slaapkamer van de jongens moeten fris, kleurrijk en leuk zijn. Het moet een plek waar uw kinderen echt willen zijn met u, met vrienden en zelfs jezelf. De keuze van het eenpersoonsbed is een belangrijk moment voor het heden en de toekomst van uw gezin. Voor tweepersoonsbedden gaan naar sectie .

Viadurini in zijn e-commerce biedt alle opties die we zochten: een gewatteerde bedden, smeedijzer, met of zonder laden, met of zonder opslag, met of zonder hoofdbord. Niet om de brede waaier van stijlen, kleuren en materialen, allemaal van de hoogste kwaliteit te noemen, met een duurzame stalen hardware. En dat alles tegen zeer concurrerende prijzen op het web. De single kamer-ontwerp is belangrijk omdat het uw kinderen begeleiden tijdens hun groei.

In staat zijn om een ​​"nestje" te bouwen comfortabel en op hetzelfde moment gratis en open voor de kinderen die ze nodig hebben is een voldoening dat zal betalen voor de komende jaren van inspanningen om te studeren en kiezen van de juiste meubilair. Denk dan ook de keuzes van de eenpersoonsbed.


Single bed, hoe het te kiezen

Om te onderzoeken of spelen in een uitdagende omgeving effect zeer positief op de resultaten. Omdat de slaapkamer is de plaats waar kinderen het grootste deel van hun tijd met vrienden of door uzelf tijdens de lange middagen van de studie, is het belangrijk voor hem staan ​​garant voor een warme, luchtige kamer. De single bed is zeker het belangrijkste deel van de slaapkamers van de kinderen, maar het moet functioneel aan de behoeften van kinderen als het hele gezin.

Je kunt kiezen uit een aantal ruimtes, waarvan de winkel beddengoed en huishoudelijke voorwerpen? Single bed met opbergruimte zou de ideale oplossing zijn. U wilt een ruimte geschikt voor zowel kinderen als de gasten? Waarom niet een enkel gestoffeerde bed of smeedijzeren kiezen? Behandel onmiddellijk het decor kunt u een bed voor uw kind, dat is in lijn met de stijl van de kamer te kiezen en, vooral, met de behoeften van het gezin.

Je hoeft alleen online te verkennen van boven naar beneden van onze e-commerce met zo veel singles allemaal geproduceerd in Italië door de beste nationale ambachtslieden.

Ontdek prijzen, Online kopen en onze Twin

In onze Viadurini.it verkopen we enkele bedden tegen lage prijzen, betere e-commerce dan u kunt vinden op het web en in de winkels van uw stad. Voor de kinderkamer of op de kamer, zal het eenpersoonsbed gekocht bij onze online shop laat je enthousiast voor goedkope prijzen van onze gehele lijn. Elke dag vindt u interessante aanbiedingen en producten op volle prijs die zal lijken in balans te vinden. Check de prijzen van alle afzonderlijke lijn septa: imbottini, smeedijzer, container, eenpersoonsbedden, opklappoten eenpersoonsbedden en meer naar de kinderkamer of gast van de laagste prijs die u zou kunnen denken te versieren .

Single bedden met berging

Aparte bedden met goedkope container, mooi en geschikt voor alle behoeften van huis en familie. Of u nu een enkel bed te zoeken voor kinderen of voor volwassenen, Viadurini.it van het onderzoek is een plezier: zullen we eenpersoonsbedden met container op super betaalbare prijzen, evenals talrijke aanbiedingen elke dag.

In onze online catalogus vindt u eenpersoonsbedden met container op basis van de verschillende behoeften: container hoog, laag, enkele container dozen, kratten, eenpersoonsbedden doos met zijdelingse opening, smeedijzer en zelfs bekleding. Twin zeker functionele die boven het traject van handgemaakte ontwerperproducten 100% Italiaans.

Een container ingebed in het bed van het kind is een zeer gewaardeerd door alle moeders gimmick - om niets van singles die kiezen voor enkele bedden met container naar de logeerkamer te zeggen. Kortom, iedereen heeft andere behoeften, maar het ontwerp oplossingen zijn efficiënt als ze een antwoord op elke mogelijke gebruiker kan geven. Dit is de kwaliteit en het gemak aangeboden door Viadurini.it dat met zijn twee aparte bedden met container wil haar klanten de mogelijkheid om te leven in een huis waar de ruimte is geoptimaliseerd te geven, en maakt plaats voor het leven.

individuele Gestoffeerde bedden

De single gestoffeerde bed is de meest comfortabele wat je maar kunt bedenken, zowel voor de slaapkamer
kinderen of tieners, is voor een kamer aan de gasten tegemoet te komen. De gevoerde hoofdeinde van het bed is als een knuffel voor het kind dat het hoofd ondersteunt, terwijl mama en papa een verhaal te vertellen. En wat te denken van de mooie figuur maakt op de vriend die komt bij u langs na zoveel jaren?

In onze e-commerce vindt u vele timi individuele economische gewatteerde bedden, maar met een rand. We hebben een eenpersoonsbed in faux leer, stof, met een container, met een tweede bed, kinderen, meisjes, jongens en volwassenen.

De beste eenpersoonsbedden altijd opgevuld te bieden, of tegen zeer lage prijzen. Omdat iedereen het recht heeft om de kamer van haar dromen. De single gestoffeerde bed van Viadurini.it is een van de meest aanpasbare meubelonderdelen bestaat. Neutrale kleuren en effen kleuren voor die kamers die willen hun kinderen tot de leeftijd van volwassenheid of om eenvoudige, stijlvolle kamers, die gasten te verwelkomen brengen.

Levendige kleuren, geometrische patronen en toegang tot leven met onbezorgde jeugd samen met een speelse en leuke eenpersoonsbed. Of, voor de volwassenen die niet beschikken over een groot verlangen groot te zijn.

Single bedden smeedijzer

Een enkele ijzeren bed voor de prinses en de prins van het huis. De single bedden voor kinderen in smeedijzer zie niet veel rond, maar in onze e-commerce zal altijd vinden wat je zoekt. Net als elk ander product in de catalogus, zelfs het eenpersoonsbed is goedkoop, ja, zelfs als je niet veel in de winkels en op het internet te vinden.

Op Viadurini.it vind je enkele bedden in smeedijzer van elk type: modern of klassiek,
traditionele of gekleurd, ook in de kleur wit, met en zonder container, met of zonder voeteneind. Je hebt een duidelijk idee of niet? In ieder geval zal onze catalogus overtuigen met het brede scala van enkele bedden in smeedijzer.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies