Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Kroonluchters - Plafondverlichting Made in Italy

Kroonluchters voor uw keuken, woonkamer of slaapkamer. De klassieke, moderne of armoedige chique designstijl voor verlichting gemaakt in Italië.

Elke kamer in huis heeft een goed verlichtingssysteem nodig. Daarom laten we u in dit deel van de site het design plafondlamp zien.

Elk product is zorgvuldig geselecteerd door onze medewerkers, veel producten gemaakt in Italië gemaakt met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen een uitzonderlijke prijs.

Kroonluchters in gekleurd keramiek en aluminium om uw woonkamer een originele en geestige toets te geven. Voor degenen die graag origineel blijven, mis de kroonluchters gemaakt van kostbaar kasjmier niet om uw slaapkamer een warme en romantische sfeer te geven.
Als u in plaats daarvan een klassiek meubilair heeft, ontdek dan de lampen gemaakt met het gekleurde Murano-glas of de weelderige kristallen kroonluchters met doorzicht die perfect zijn voor een grote woonkamer. Een brede selectie van producten waar keramische kroonluchters niet ontbreken voor een vintage touch aan uw keuken.

Voor elke vraag of behoefte staan ​​onze operators klaar om u alle nodige informatie te verstrekken en u te helpen bij het maken van uw aankoop op een eenvoudige en veilige manier. Met slechts een paar klikken ontvangt u bij u thuis een kroonluchter van Italiaans design, mooi en perfect voor uw kamer, in overeenstemming met de inrichting en persoonlijke smaak van het hele gezin.