100% Veilige Betalingen - Productgarantie

VEILIG BETALEN 100%

Veiligheid is een prioriteit voor viadurini, zodat uw gegevens worden versleuteld. Alle betalingen worden verwerkt via een beveiligde server-to-server verbinding met behulp van het SSL-protocol (Secure Sockets Layer) met 128-bits encryptie en VERISIGN protocol.

Wat zijn de betaalmethoden beschikbaar?

Viadurini biedt vele betaalmogelijkheden en stelt u in staat om belangrijke creditcards te gebruiken. Wij bieden u de mogelijkheid om gemakkelijk betalen met:
Credit Card
• Prepaid Card
• Bank overschrijving
• PayPal

In het geval van betaling met een creditcard, zullen we willen hebben bij de hand de SecureCode code om de snelheid van uw aankoop.

E 'kan de betaalmethode tijdens het bestelproces kiezen?

U moet de verschillende betalingen voorafgaand aan de aankoop te selecteren. Betalingen met een creditcard wordt gevalideerd door zowel viadurini, zowel door de kaartuitgever om de veiligheid te beschermen en fraude te voorkomen.
E 'kan ook betalen via overschrijving of door middel van een kopie van het afgiftebewijs te info@viadurini.nl of via een PayPal-rekening.
Houd er rekening mee dat u de goederen pas na verificatie van de daadwerkelijke ontvangst van het geld kan sturen.

GARANTIE

De gekocht op Viadurini.it producten worden geleverd met 24 maanden garantie

Viadurini.it en / of partners producenten die, in verhouding tot de door de klant gekochte producten, hebben de wettelijke garantie van de naleving van de voorwaarden die zijn opgenomen in de artikelen. 128 ev. van de Code volgens art. 6 van de algemene voorwaarden.
De rechten van deze garantie zal worden opgezet als de producten correct zijn toegepast, met inachtneming van de instructies, en het beoogde gebruik, op vertoon van de factuur door de klant. De kosten in verband met de terugkeer van producten voor de periode van de garantie effect zullen worden gedragen door viadurini.it en / of partner fabrikanten.

Van product originaliteit Garantie
Viadurini.it heeft bevoorrechte relaties met merken / ontwerpers / kunstenaars. Elk product wordt gegarandeerd, origineel en heel vaak wordt exclusief alleen voor onze klanten.

De gekocht op viadurini producten worden geleverd met garantie?
International Design srl Via del Pino 21, Postcode 47822 Santarcangelo di Romagna (RN) CF e PI: 04187360401. REA RN 329.370, die de site www.viadurini.nl bezit. Wij staan ​​garant voor de grootst mogelijke ernst en betrouwbaarheid in het ondersteunen van de aankoop, het beheer van de bestellingen en keert terug, met betrekking tot levertijden gecommuniceerd op de site. Als u een onvoorziene gebeurtenissen bij ons tegenkomt, zult u altijd worden gemeld. Voor meer informatie over viadurini.it maakt gebruik van e-mail info@viadurini.nl.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro