Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

vaste Console

Wilt u een comfortabele en speciale hoek design meubels die de levenden ingericht te creëren? Dan kunt u niet vergeten om een elegante console vast ontwerp te omvatten!

Een aanvulling op zijn vermogen om de revolutie ontwerpinbreng of wand die leeg is, met stijl. Verfraaid met een romantische lamp en een ontwerp middelpunt, zal de console een fascinerende aanvulling zijn.

Veel vaste ontwerp console onderzocht binnen onze e-commerce van de exclusieve lijn Viadurini Living Collection.

Een console shabby chic stijl, licht hout met vloeiende lijnen, een vaas met geurige bloemen, geeft een uitstekend thuis voelen. Terwijl een console in Adamantx® het benutten van de innovatieve eigenschappen van het materiaal waarvan het is gemaakt, speelt met bochten en vloeren het creëren van een moderne sfeer en exclusief. De console kan een ruw oppervlak, maar ook met glanzende lak in verschillende kleurvarianten zijn.

Verkrijgbaar in onze online shop ook aluminium console en kristal voor een industriële stijl oplossing, terwijl het voor degenen die liever een klassieke en elegante oplossing consoles Soave Signoretto fijn hout as en sparren zullen de perfecte keuze.

Ontdek al onze voorstellen en koop de console sets van uw dromen tegen gereduceerde prijzen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies