Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wandklokken Groot en Klein van Modern, Vintage en Gemaakt in Italië Design

Wandklokken ideaal voor elke huis- en kantooromgeving en stijl

In deze sectie kunt u uzelf onderdompelen in een brede selectie wandklokken in elke vorm en stijl:
  • Zelfklevende wandklokken : u kunt de verschillende componenten eenvoudig aanbrengen door de bijgevoegde instructies te volgen.
  • Grote wandklokken : als je hoge plafonds hebt of een kale muur persoonlijkheid wilt geven.
  • Vierkante wandklokken , de herinterpretatie van een klassieker.
  • Ronde of ovale wandklokken , we kunnen je verbazen met nooit geziene creaties.
  • Design wandklokken , de modellen met meer persoonlijkheid.
  • Moderne wandklokken , de meest geometrische vormen en de meest trendy materialen.
  • Vintage wandklokken , met klassieke en bekende lijnen, voor een stijl die nooit banaal en misplaatst is.
Van de traditionele ronde vorm, tot afgeschuinde vierkanten, van grillig tot klassiek design: de wereld van klokken om aan de muur te hangen is echt grenzeloos. Door de grote verscheidenheid aan voorstellen kunt u voor elke kamer een andere klok bedenken: aan de andere kant heeft elke ruimte in huis een eigen klok nodig, van de keuken tot de woonkamer, van de badkamer tot het thuiskantoor en zelfs in het bedrijf waar je werkt, waar de tijd belangrijk is.

Ook vanuit het oogpunt van kleur heb je een open veld: van de klassieke modellen in zwart of wit tot de kleurrijkere modellen of metfantasierijke combinaties , van verfijnd goud tot groen en koper. De wandklok kan ook dienen als een contrasterend element om de kamer een boost van vitaliteit te geven .

Rode wandklokken voor elegante woonkamers, houtkleur voor interieurs met een sterke natuurlijke inspiratie, of in marmer voor een vleugje luxe: om het meest geschikte model te kiezen, laat u leiden door uw smaak en stijl van de ruimtes.

Aan elke kamer een eigen klok

Er zijn wandklokken ontworpen voor slaapkamerinstallaties die absoluut stil en klein van formaat zijn met warme kleuren.
T
hij wandklokken voor de moderne keuken, hier kunnen we oneindig modellen en kleuren, zeker die met de letter grote aantallen en onmiddellijke lezing worden aangegeven binnen gestileerde wijzerplaten en met goed gedefinieerde en moderne lijnen en zeer kleurrijk als in plaats daarvan is van de keuken van een B&B, een wandklok in de vorm van een koffiepot en kopje is perfect. Wat betreft wandklokken voor de woonkamer, hier kunt u ruimte maken en een groot product kiezendie een grote muur siert, met gebruik van bepaalde vormen en kleuren, echte kunstwerken zijn die gemaakt op canvas: klokkenwand die de mogelijkheid geeft om tot 3 tijdzones te kiezen, dus ideaal voor kantoor- of studio- installaties.