Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Versier je slaapkamer met een vleugje Italiaans design

De slaapkamer is een heilige en intieme ruimte van het huis, in staat om ons te verwelkomen elke avond in de hoop onvergetelijke dromen. Dall 'decoratie verlichting, dit is de ruimte van het huis dat de beste momenten van ontspanning en rust geeft. Om deze reden is het belangrijk om het meubilair en de meest geschikte aanvulling van onze smaak en onze gevoeligheid te identificeren.
De keuze van het bed en / of matras en 'inrichting van een slaapkamer zal een andere inzet dan die van de kamer van de kinderen. De zorg en de liefde die je in de uiteindelijke keuzes zijn hoog in beide gevallen, maar de slaapkamer is de ultieme liefde nest en moet het resultaat zijn van de beslissing gedeeld door beide partijen. Bovendien, de kleuren en de lichten die zijn gekozen volledig veranderen het kamertype u wilt. Daarom is het van cruciaal belang is om aandacht te besteden aan wat je koopt en de beschikbare ruimte.

Bedden, matrassen, netwerken Made in Italy

Wat wij voorstellen in deze catalogus heeft een breed scala van gestoffeerde bedden en smeedijzer , geheugen matrassen , lattenbodems en meubilair voor uw slaapkamer modern en design, alle Made in Italy. Maak afspraken over de stijl, identificeren van de beste meubels en uiteindelijk kiezen waar en hoe om te kopen zijn belangrijke beslissingen worden gemaakt in onderling overleg. Maar wat het belangrijkst is de mogelijkheid van het hebben van resistente en langdurig accessoires, gemaakt met zorg en met hoogwaardige materialen. Een slaapkamer is geen ruimte, in feite hebben we bijna een derde van ons leven doorbrengen. Deskundig advies is om te kiezen voor een hoge kwaliteit meubilair.
Viadurini.it zet zich elke dag om een snelle en veilige aankoop van meubilair van de Italiaanse geschoolde arbeidskrachten te verzekeren. ambachtslieden en gevestigde ontwerpers Experts afhandelen van al hun zorg en ervaring aan te bieden op de markt van uitzonderlijke meubilair voor elke slaapkamer. Als u twijfelt of kijk voor meer informatie aarzel dan niet om contact op met onze medewerkers die u graag om u te helpen en je helpen tijdens het koopproces zal zijn.

Ontdek onze online aanbiedingen en versier je slaapkamer met stijl

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies