Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Potten en licht ingericht voor de tuin en externe

De tuin verlevendigd met meubels, vazen en externe lichte inrichting biedt real speciale effecten die te geven dat de druk op bijna "magische" sprookje tuin.
Outdoor Furniture die dag in te nemen over de vormen van bochtige sessies lineaire en minimalistische tafels, vazen ​​zuiver wit, lampen en sculpturen. Al deze meubels in de avond, bij zonsondergang, worden ze mooi met sprankelende lichtpuntjes dat de tuin te verlichten, zwembad, veranda.

Niet alleen esthetiek en originaliteit: het wonder van de lichte inrichting wordt gecombineerd met hun mogelijkheden, omdat ze zijn gemaakt van materiaal dat bestand is tegen weer en nog veel meer slecht weer.

Net zo weinig te maken het nog mooier en trendy uw tuin, vooral 's nachts.

Om een praktisch voorbeeld te geven, de Evolution Light collectie met de mooiste Nicoli vazen , Italiaans merk dat vele oplossingen voor planten en bloemen, en waarvan de catalogus biedt bevat een aantal prachtige LED-licht potten zijn er in vele verschillende maten en vormen. Potten kunnen uitzonderlijk homogene lichteffecten zowel in wit, die multicolor. Maar het is niet alleen de esthetische feit met licht en design. Deze Outdoor heldere vaas in veelkleurige versie, ze bieden ook alle mentale en fysieke gezondheid van kleur therapie, rechtstreeks op basis van de bekende therapeutische eigenschappen van de kleuren.

Maar als het niet een schip om te proberen uw ontspanning en plezier hoek schijnen, kunt u zich richten op de lichtgevende bollen Decoratieve Tuin, openhartige heldere ballen die het pad kan bepalen aan de poort van het huis, of kan het licht van betovering het puntje van je pool, met het oog op de middernacht badkamers adembenemende ervaring te maken.

Misschien denk je dat dat de ballen zijn niet geschikt om uw smaak? Dan misschien zult u graag meer helder kubussen kunnen afzonderlijk worden gebruikt of kunnen aan elkaar worden gestapeld om fantasievolle lineaire of hoekige composities te maken.

Kijk voor licht ingericht door de meest geavanceerde vormen? Als u wilt dat iets van de sterkere persoonlijkheden en spectaculair dan is de collectie van het merk Myyour verlichting zal je niet teleurstellen! Lampen zwevende helder Baby Love roosvormige, reuze lampen Tulip en het vrouwelijke silhouet als Penelope, creatieve sessies Tino, gezellig en comfortabel olifanten waarop volwassenen en kinderen niet kan weerstaan, zijn slechts enkele van de design objecten ontworpen door het Italiaanse merk Myyour , gemaakt met een speciaal polyethyleen synthese genoemd Poleasy®.

Met slechts een paar elementen van de verlichting ontwerp kunt u uniek en speciaal uw tuin te maken in de avond en 's nachts.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies