Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Radiatoren design en hoge kwaliteit biocamini

Hoe om te fuseren de aarde, duurzaamheid, moderniteit en design in een enkele oplossing?

In de verwarming sectie voor het huis, Viadurini presenteert producten voor elke warmtebehoefte en tegelijkertijd omgevingen meubels. Ja, want zelfs het esthetische aspect is belangrijk. Zoek in feite het product dat energie-efficiëntie, esthetiek en compactheid Cordivari Stratos combineren als de nieuwe generatie van thermische ontwerp panelen en gestemd om producten zoals radiatoren en een handdoek warmers op een korting merk ontwerpen.
Naast zeer efficiënt en functionele producten zoals ketels en boilers gevonden die primair esthetische functie zoals elektrische kachels, bioethanol haarden in vele soorten: van klein formaat voor gebruik op tafel, om voor verzonken patronen vergelijkbaar muur in real schoorstenen te sluiten met modellen uit de grond gemakkelijk van kamer verplaatst naar een kamer van het huis.

De bio-ethanol haarden (of biocamini kortheidshalve) bij verbranding een zeer milieuvriendelijke brandstof die een aangename esthetische effect geeft. We wilden bieden in de online shop Viadurini beste haarden bio-ethanol op de markt om eenvoudige, maar briljant idee aan te bieden. Met behulp van dit type van open haarden kan niet alleen gemakkelijk te verwarmen uw huis, maar de meeste zullen een modern en design complement met volledige inachtneming van ecologische duurzaamheid te hebben. Geen schadelijke uitstoot, geen rommel als gevolg van hout voorraden, geen installatie probleem zo blijkt snel en veilig te zijn.

Maar heel vaak de klassieke haarden worden ingewikkeld om te installeren en vereisen een speciale schoorsteen, met een aanzienlijke bouw problemen. Kiezen in plaats daarvan een open haard bioethanol tijd en geld besparen, omdat je het gemakkelijk kan installeren thuis, genietend van de warmte van een open haard zonder enig probleem vervuiling. De ethanol is in feite een biologisch afbreekbare brandstof die zeer lage emissies van koolmonoxide produceert en daardoor een zeer beperkte schade aan de gezondheid niet alleen de mens, maar ook voor het milieu.

Open haarden zonder schoorsteen? Een alternatief voor bio-ethanol zijn elektrische haarden.
Hoewel het lijkt misschien vreemd degenen die niet bekend met dit soort product de meeste elektrische haarden of Fire Viadurini Collection werkt met water (of waterdamp).
De stoom met de grootste realisme in feite simuleert de vlammen en rook effect geven van de vlam effect van een traditionele open haard, maar zonder dat rookkanaal en handhaven van een hoog niveau van energie-efficiëntie, die zeer beperkte consumpties.

Het gedeelte verwarmd handdoekenrek radiatoren biedt de beste inrichting in Italië, bekende merken over de hele wereld als Cordivari Design en Irsap, waarvan de collecties zijn ontworpen door bekende ontwerpers.
Ze zijn producten voor liefhebbers van design woningen.

Door te kiezen voor een fornuis, zoals bio bio-ethanol in staat zijn om een meubel perfect om uw gasten te verwelkomen en te ontspannen in de avond met vrienden of familie. Niets beter dan een open haard die de ziel verwarmt op koude winternachten, denk je niet?

In staat om te versieren in een moderne woonkamer, het is bedoeld voor degenen die gevoelig zijn voor kwesties in verband met milieuproblemen, maar ze willen nog steeds het beste voor hun huizen. Elk wordt gekenmerkt door zijn moderne vorm en design, en is in staat om de inrichting van de woonkamer in overeenstemming goed met alle andere accessoires te voltooien. Voor elke eis neem dan contact met ons op, zullen we reageren in real-time om u te helpen bij elke stap van het aankoopproces.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies