Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Vintage Stoelen met Retro Design in Hout, Ijzer, Kunststof, Leer en Stof

Vintage stoelen om een vleugje retro-stijl te geven aan uw Italiaanse designhuis.

In dit gedeelte van onze website presenteren wij u de stoelen in vintage stijl, onze voorstellen komen uit een zorgvuldige selectie die onze medewerkers voor u hebben gemaakt door te kiezen voor de retrostijl en het ontwerp van de 50 - 60 - 70 - 80 en het Italiaanse ontwerp verfijnd en elegant. U vindt designmodellen ontworpen in een moderne sleutel en gemaakt met oude en traditionele materialen zoals leer en leer of moderner zoals eco-leer.

De vintage stoelen voor de eetkamer in deze categorie worden geproduceerd door de beste Italiaanse merken in de sector specifiek voor Viadurini en gemaakt met comfortabele materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan, intacte charme en elegantie behouden, afzonderlijk of in sets van 2 verkrijgbaar.
U vindt modellen met gladde of gevlochten ruggen met of zonder armleuningen (bedekt of niet). Stoelen verkrijgbaar in verschillende effen kleuren: wit, zwart, grijs, beige, bruin, taupe, rood, donkerbruin, gekleurd of geruit, in korte kleuren ideaal voor kantoor, keuken, woonkamer en elke kamer van het huis.

U kunt online kopen met maximale beveiliging, en als u niet precies vindt wat u zoekt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze medewerkers. We helpen u graag verder en helpen u bij uw online aankoop.