Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Open haarden Bio-ethanol en design Bio open haarden


Viadurini stelt een reeks praktische open haarden zonder schoorsteen ideaal voor het versieren van het huis met een vleugje design.

Het ontwerp van biocamini Viadurini Collection Fire Ze zijn het resultaat van het werk en de creativiteit van experts en professionals uit vele jaren van onderzoek. Bio-ethanol haarden worden ontworpen en geheel vervaardigd in Italië, dat een elegante manier te versieren met stijl huis zonder vervuilende en bieden zichzelf als objecten van het ontwerp dat het milieu, unieke en fascinerende verrijken vertegenwoordigen.

Ze bieden gemak van installatie en gebruiksgemak produceert geen as of andere restanten vergen geen onderhoud, kan overal in huis worden geplaatst, omdat ze leads nodig hebben, geldt niet voor systemen voeden. Producten in Italië volgens de referentie-Europese normen, het gebruik van hernieuwbare brandstof dus niet het ecologisch evenwicht te veranderen.

Het ontwerp biocamini beschikbaar in verschillende vormen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omgevingen van het huis zijn: van wand- en dakbedekking uit tafeltje, ingebouwd in de wand, op de grond rusten, hoekig.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies