Bioethanol Inbouwhaarden, Ontworpen en Gemaakt in Italië

2 Producten
Viadurini Fire Design
€ 3.763,30 € 4.181,44  - 10%
Vorige prijs: € 4.181,44
Viadurini Fire Design
€ 3.497,30 € 3.885,89  - 10%
Vorige prijs: € 2.497,36

Bioethanol inbouwhaarden voor kwaliteitsontwerp en luxe in de moderne woning

Het voordeel van dit soort open haarden is dat ze eenvoudig te installeren en praktisch in gebruik zijn, in feite hebben ze geen onderhoud nodig en kunnen ze overal in huis worden geplaatst omdat ze geen schoorsteen- of voedingssystemen vereisen.

Met de inzet van bioethanol inbouwhaarden die wordt aangeboden door Viadurini kunt u het uiterlijk van de muren van uw huis volledig veranderen, met eenvoud en comfort.
Kies de inbouwhaard met het roestvrijstalen frame voor een elegant ontwerp in uw woonkamer.
Voor degenen die de voorkeur geven aan de eenvoudige en minimale stijl, is er de ondoorzichtige zwarte open haard met beschermend glas en aromatherapiedienblad. Een geurige manier om de avonden te verrassen in het gezelschap van vrienden. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemaakt in Italië.

Neem contact met ons op via ons e-mailadres en in onze chat voor meer informatie over de werking van bio-ethanol haarden. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het model dat het beste bij u past. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, op ons vaste nummer of in de juiste chat.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro