Professionele en Ambachtelijke Messen voor Keuken en Verzameling

139 Producten
Viadurini Decor
€ 245,17 € 306,47  - 20%
Pagina 1 van 6

Set professionele messen en handgemaakte keukenmessen gesigneerd door het bekende Italiaanse merk "Coltellerie Berti".

In dit gedeelte van onze website bieden wij u professionele messen sets en keukenmessen ontworpen door de beroemde Italien merk "Coltellerie Berti".
Er zijn verschillende modellen messen die wij in onze online catalogus aanbieden, verschillend qua functionaliteit, materiaal van het lemmet en het heft.

Materiaal mes:
koolstofstaal : een heel oud steegje van staal en koolstof. Het resulterende product is typisch van hoge weerstand en lage prijs. Het kan echter vrij gemakkelijk roesten en vereist daarom een ​​voorzichtig onderhoud.
Inox staal : het heeft de bijzondere eigenschap dat het ook zuur- en vochtbestendig is, waardoor het nooit roest.

Materiaal messenhandvat:

Hout : een houten meshandvat is erg praktisch, maar door de poreusheid van het materiaal zelf is het waarschijnlijk dat het micro-organismen absorbeert. Daarom moet een vaatwasser worden vermeden ten gunste van handwas.
Inox staal : dit is het materiaal dat de voorkeur heeft van Chefs, dankzij zijn bestendigheid en hygiënische eigenschappen. Ze zijn behoorlijk zwaar, dus ze kunnen beter worden getest om te weten of ze overeenkomen met persoonlijke verwachtingen en mogelijkheden.  

Er zijn vele modellen messen op onze site je vindt ze onderverdeeld in zakmessen, kaasmessen met speciale sets, tafelmessen om elke dag onze tafel met stijl te dekken. 
En voor de meest professionele keukenmessen het koksmes, groentemes (Santoku), gekarteld mes, mes voor uitbenen, draadsnijden en ook grote gebraden vorken

Ontdek alle producten van Coltellerie Berti in onze online catalogus en neem contact met ons op in geval van balken of om een ​​gepersonaliseerde offerte te krijgen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief