Het Beheren van Persoonlijke Informatie en Registratie

REGISTRATIE
De inschrijving voor de site is gratis Viadurini.it.
Als u uw eigen rekening van de klant om te klikken op "Registreer" te creëren, vul het formulier in met alle benodigde informatie en stuur het via de knop "Verzenden". Klant ontvangt per viadurini.it een bevestigings e-mail met de referenties uit te voeren de "login" en die zal ook bevat een link die de klant moet klikken om te voltooien en de registratie geldig en effectief.

De nieuwsbrief KAN WORDEN GEANNULEERD?
Op elk moment en zonder kennisgeving viadurini.it kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief. U kunt dit doen door op de knop annulering, gelegen in uw profiel of aan de onderkant van elke nieuwsbrief heel eenvoudig.

De nieuwsbrief kan worden ingetrokken?
Uw lidmaatschap kan op ieder moment zonder voorafgaande kennisgeving. In de bodem van de nieuwsbrief vindt u instructies voor het annuleren van uw abonnement te vinden.

Afmelden
Ga naar "Login", klikt u op "Wachtwoord vergeten" en volg de stappen.

Mijn persoonlijke gegevens?
viadurini.it is zeer attent aan de wetten inzake de bescherming van persoonsgegevens en de noodzaak om ze te behandelen volgens de strengste wettelijke voorschriften inzake de bescherming van dezelfde (Wetsbesluit nr. 196/03). Nadere details zijn te vinden in de privacy policy.
Met het oog op de rechten die door 'kunst uit te oefenen. 7 van de Privacy Code, kan de klant contact opnemen met de volgende nummers:
International Design srl, Via del Pino 21 Santarcangelo di Romagna info@viadurini.nl

Nodig uw vrienden ON VIADURINI.IT?
We zullen erg blij zijn als je wilt vrienden en familie uit te nodigen om de regels te veranderen bij het verstrekken van viadurini.it. Uitnodigen van een vriend beweert te hebben eerder zijn toestemming verkregen om de communicatie naar de internationale sesign van zijn gegevens en in het bijzonder e-mail adres voor het enige doel van het toestaan ​​van ons het verzenden van de uitnodiging om bij ons te registreren.
Gegevens met betrekking tot de e-mail adres zal niet worden echter gehouden door International Design na de e-mail transmissie met het bovengenoemde doel.

Bescherming van uw privacy
We zorgen voor absolute vertrouwelijkheid en veiligheid van uw persoonlijke gegevens.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro