Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Schilderijen van Modern Design Canvas en in te richten en te versieren

Een aardig ontwerp kader is in staat om het speciaal te maken en waarde toevoegen aan elke ruimte, of het nu de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of de badkamer.
Op viadurini.it vinden een breed scala van moderne schilderijen, met kortingen tot meer dan 60%.

U kunt kiezen uit vele moderne abstracte schilderijen, met de hand beschilderd of versierd in reliëf, perfect voor de moderne en cotemporanei omgevingen.
Als u een romantische ziel, bladeren door de collectie moderne schilderijen met bloemen of landschappen, voor een oogopslag Intelligent in staat zijn om het oog van elke bezoeker te vangen.

schilderijen met de hand geschilderd
Online viadurini van meer dan 100 modellen van schilderijen met de hand geschilderd op doek of op aluminium of houten panelen. Afhankelijk van de inrichting van de kamer, als je ervoor kiest om een groot schilderij te kopen, perfect om de hoofdpersoon van open ruimtes, of een klein schilderij met een vleugje raffinement geeft nog minder een ruime omgeving geworden.

canvas
Voor mensen die veel onderweg, met de schilderijen van steden prints op canvas zijn ideaal. Canvas Art in New York, Rome, Milaan, Shanghai ... Voor die alleen reizen, zelfs met de geest.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies