Made in Italy

12 lichts kroonluchter in wit Venetië glas en verchroomd metaal - Ismail

  • Made in Italy
  • Code: ISMAIL2
€ 5.174,04 € 6.467,55 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 120
Diepte (cm) 120
Hoogte (cm) 80

Handgemaakte melkwitte Venetië glazen kroonluchter gemaakt in Italië.

12-lichts kroonluchter gemaakt van Venetië-glas met melkwitte kristalafwerking met metalen details in glanzend chromen afwerking . Een ongekende ontmoeting tussen historische lijnen en hedendaags design om een meubel tot leven te brengen met tijdloze charme en elegantie. Zijn esthetiek wordt gekenmerkt door een gearticuleerd volume dat dynamisch en licht wordt door de lichtgevende vibratie van de prachtige geblazen glasoppervlakken die de elegante transparante armen afwisselen met de kopjes gemaakt door het gebruik van de behuizingstechniek . Om de waarde ervan te onderstrepen, is de aandacht voor detail die blijkt uit de verchroomde metalen componenten waardoor het product zich kan aanpassen aan verschillende smaken en gebruikssituaties.

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities decennialang hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier versmelt hoog vakmanschap met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien.

Lampen (niet inbegrepen) : 12 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief