Made in Italy

15 lichts kroonluchter in Venetiaans glas en chroom metaal gemaakt in Italië - Jason

  • Made in Italy
  • Code: JASON1
€ 5.669,94 € 7.087,43 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 90
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 77

Artisan 15-lichts kroonluchter in Venetië glas en metaal Gemaakt in Italië.

15-lichts kroonluchter gemaakt van Venetiaans glas, handgemaakt door bekwame Italiaanse ambachtslieden, verrijkt met verchroomde metalen details. Een boeiende esthetiek die zich dankzij de vormen en de functionaliteit van het ontwerp met uitbundigheid aanpast aan elk type omgeving waarin het past. De prachtige en elegante gebogen armen breiden naar buiten uit om licht in verschillende richtingen te brengen en verlichten de kamer door een origineel scenografisch effect dat herinnert aan de explosie van vuurwerk voor een creatief , verfijnd en sterk visueel effect .

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, vermengt zich met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lampen (niet inbegrepen) : 15 x MAX 25W G9

Beschikbare afwerkingen:
  • gepolijst chroom metaal en gerookt glas;
  • gepolijst chroom metaal en grijs glas.
NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief