2-motorige liftstoel met shiatsu-massage gemaakt in Bria, Italië

  • Code: BRIAR-1 RED-SHOWROOM
€ 2.864,53 € 4.092,18 -30%
Maatregelen L 82 x D 106 x H 112 cm
Levertijden 7/10 werkdagen

2-motorige liftstoel met shiatsu-massage gemaakt in Bria, Italië

NB: de fauteuil wordt aangeboden tegen een actieprijs aangezien deze een defect heeft aan de rugleuning, zoals zichtbaar op de foto.

Let op: hoes van rood microfiber.
Traditioneel, verfijnd, met lange of uitschuifbare stoelen; de relaxstoel Bria heeft een avant-gardistisch mechanisme en is ergonomisch ontworpen om u een ontspannende en regenererende massage te garanderen.
Dankzij het 2-motorige liftmechanisme kan de Bria -fauteuil in verschillende posities worden versteld, waaronder de lift-up-positie, waardoor mensen met mobiliteitsproblemen gemakkelijk een rechtopstaande positie kunnen aannemen. Tijdens de heffase komt de fauteuil 10 cm evenwijdig aan de grond omhoog.
Totale ontspanningspositie (bed) : maakt totale ontspanning mogelijk door de bedfunctie te bereiken met de volledige opening van de rugleuning, zitting en voetsteun.
TV- of leespositie : de rugleuning blijft in een loodrechte positie ten opzichte van de stoel en het voeteneinde kan worden geopend om het comfort van de benen te garanderen.
Hefpositie : deze wordt verkregen dankzij de mechanica met LIFT-functie en is van fundamenteel belang voor al die situaties waarin de persoon het moeilijk vindt om op te staan vanuit de zittende positie.

De Bria-ontspanningsfauteuil is ook uitgerust met MF450 Shiatsu-massage , die bestaat uit een soort massage die wordt beoefend om de bloed- en lymfecirculatie te verbeteren, die in staat is om innerlijke rust en lichamelijk welzijn te genereren. Het massagesysteem bestaat uit een mechanisme dat bestaat uit twee armen die zijn uitgerust met massagewielen die op rails zijn gemonteerd en die, door te glijden, de vorm van de rug volgen en een constante en homogene massage uitoefenen op het hele dorsale oppervlak. Het MF450 shiatsu-massagesysteem is technologisch geavanceerd en gegarandeerd 100% gemaakt in Italië .
Het systeem omvat drie verschillende soorten shiatsu-massage:

- Rekken: voert een vormend rekken uit van de rugspieren, bevordert docompressie van de wervelkolom, verlenging van de tussenwervelruimte en ontspanning van de betrokken spieren. Dit type massage is ideaal voor het verlichten van pijn veroorzaakt door: cervicale compressie, rugpijn, lobosciatic pijn, contracturen en voor het verminderen van stressniveaus, slapeloosheid en spierspanning.

- Kneden: reproduceert de drukmassage die in staat is om alle spieren van de rug te stimuleren, pijn en spierspanning te verlichten. Dit type massage heeft een positief effect op de perifere en cardiale bloedcirculatie, daarom verbetert het ontstekingen, verlicht het nekpijn, helpt het vermoeidheid na elke vorm van fysieke inspanning te verminderen en stimuleert en verstevigt het spierweefsel.

- Tikken: door te tikken met langzame en onderbroken bewegingen bevordert het het psychofysische welzijn, omdat het de door stress en opgehoopte spanning samengetrokken spieren laat ontspannen. Het stimuleert de bloedcirculatie, stelt u in staat de spieren te versterken, de lumbale en dorsale spanning te verlichten en werkt in op gebieden die onderhevig zijn aan cellulitis en de ophoping van vetmassa's.

- Vibro: door de werking van een vibromassageplaat oefent het een massage uit op de onderste ledematen van het lichaam, om de ontlasting van de benen te stimuleren en de bloedcirculatie te vergemakkelijken. Het optillen van de voetensteun en het volledig achterover leunen van de rugleuning bevorderen de heilzame werking die door dit type massage wordt geactiveerd en versterken de effecten ervan.


KENMERKEN:
- Structuur:
hout bedekt met een laag polyurethaan en metalen mechanica.
- Vulling: ecologisch polyurethaanschuim van verschillende dichtheden bedekt met een laag dacron.
- Bekleding: leer, eco-leer en vlekbestendige stof.
- Voeten: PVC
- Maximale belasting: 100kg.

De relaxfauteuils van deze lijn worden compleet geleverd met gebruikershandleiding , certificeringen volgens EU-normen, productinformatieblad en garantiecertificaat voor klantenservice.

ITALIAANSE FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van relaxfauteuils , massagefauteuils en opklapfauteuils .   ontworpen om kwalitatief psycho-fysiek welzijn te garanderen en gecreëerd door technologische vaardigheden , vakmanschap en gevoel voor design en moderne vormen te combineren. Door een product van dit bedrijf te kiezen, heeft u niet alleen de garantie dat u een 100% Italiaans en gegarandeerd product koopt, maar ook een technisch en functioneel systeem dat integreert en uitbreidt dankzij een reeks mechanische oplossingen, optionele accessoires, een ruime keuze aan modellen en maten met een breed scala aan stoffen en afwerkingen. In feite zijn er verschillende aanpassingen mogelijk om echte fauteuils op maat te verkrijgen, ontworpen en geproduceerd rekening houdend met elke behoefte en eis.
Kwaliteit
Deskundige technici, die hun vaardigheden voortdurend actualiseren en vernieuwen, en bekwame vakmensen , diepgaande kenners van materialen en fabricagetechnieken, zorgen ervoor dat de producten met de grootste zorg worden gemaakt en technologisch geavanceerd zijn.
Verwerken
Personeel gespecialiseerd in de sector van gestoffeerde meubelen, in staat om fauteuils te ontwerpen en te monteren, en technici die specifieke vaardigheden hebben in het ontwerp van de geavanceerde mechanismen die de productie van relaxfauteuils, massagefauteuils en opklapfauteuils mogelijk maken. De lange ervaring en aandacht voor modern design garandeert het unieke karakter en de veelzijdigheid van de stoelen, waardoor ze meubelelementen zijn die in verschillende huiselijke omgevingen kunnen worden geïntegreerd.
Technologie
De ontwikkelde mechanismen bieden meerdere functies en de mogelijkheid om in specifieke delen van de stoelen te worden geplaatst en maken het mogelijk om relaxfauteuils, massagefauteuils en opklapfauteuils samen te stellen met opties die geschikt zijn om aan de behoeften van elke klant te voldoen.
Mechanismen met een of twee motoren , naar keuze autonome of onafhankelijke bewegingen van voeteneinde en rugleuning , tilfunctie , persoonslift waarmee u gemakkelijk rechtop kunt komen te staan, vibromassage voor een aangenaam effect verdeeld over rugleuning, zitting en voeteneinde, automatisch of gemotoriseerde beweging, dat zijn de ontwikkelde mogelijkheden en combinaties: een harmonieus geheel van oplossingen om aan elke behoefte te voldoen.

We informeren onze vriendelijke klanten dat de volgende producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van het bedrijf, omdat het unieke handgemaakte producten zijn die op verzoek van de klant zijn gemaakt. Dit betekent dat ze na aankoop niet door de klant kunnen worden geretourneerd.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW