2- of 3-zits buitenbank in bananenboom met kussens - Legolas

  • Code: LEGOLAS3
€ 1.794,17
Materiaal Banaan
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof

Buitenbank van verschillende afmetingen in banaan met kussens.

Buiten 2 of 3 zits bank gemaakt in naturel banaan rigoureus handgeweven en voorzien van standaard kussens in de standaard " Ecru " afwerking.

De bank behoort tot een hele collectie die opvalt door zijn moderne tinten , zowel in het ontwerp van de stoelen als in de details van de aluminium poten . Tegelijkertijd wordt het geanimeerd door de warmte van natuurlijk weven , met de hand gemaakt met behulp van een verfijnde natuurlijke bananenvlecht .
De producten in deze collectie lenen zich uitstekend voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl. Ze zijn ook geschikt voor elke interieuromgeving .

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare maten :
  • 2 zitplaatsen : L 150 x D 82 x H 70;
  • 3 zitplaatsen : L 190 x D 82 x H 70.
Kussens afwerking : Ecru.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke vezels raden we het gebruik van microvezeldoeken, neutrale reinigingsmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de stof van het kussen alleen chemisch of met de hand te wassen op een lage temperatuur om krimp te voorkomen en de eigenschappen te behouden.

NB : De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief