2- of 3-zits buitenbank in bananenboom met kussens - Legolas

  • Code: LEGOLAS3
€ 1.378,21 € 1.722,76 -20%
Materiaal Banaan
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof

Buitenbank van verschillende maten in banaan met kussens.

Buiten 2 of 3 zitsbank gemaakt van natuurlijke banaan, zorgvuldig met de hand geweven en voorzien van standaardkussens in de standaard " Ecru " afwerking.

De bank behoort tot een hele collectie die opvalt door zijn moderne tinten, zowel in het ontwerp van de stoelen als in de details van de aluminium poten . Tegelijkertijd wordt het echter bezield door de warmte van natuurlijk weven , met de hand gemaakt met behulp van een verfijnde natuurlijke bananenvlecht .
De producten uit deze collectie lenen zich voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en partytenten, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl. Ze zijn ook geschikt voor elke binnenomgeving .

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare maten :
  • 2 zitplaatsen : L 150 x D 82 x H 70;
  • 3 zitplaatsen : L 190 x D 82 x H 70.
Afwerking kussens : Ecru.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke vezels raden wij het gebruik van microvezeldoekjes, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de kussenstof alleen chemisch te reinigen of met de hand op een lage temperatuur te wassen om krimp te voorkomen en de eigenschappen ervan te behouden.

Let op : De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief