2- of 3-zitsbank in vintage leer met verouderd effect - stempel

  • Code: TIMBRO1
€ 3.875,17 € 4.843,97 -20%
Materiaal leer
Levertijden 7/10 werkdagen

2 of 3 zits woonkamer bank in vintage leer

Woonkamerbank in echt donkerbruin leer , met een klassieke Engelse stijl.
Deze zitbank maakt deel uit van een collectie die kan pronken met een tijdloze schoonheid en smaak die bestand is tegen de voorbijgaande mode en de suggestie van trends. Stevige en robuuste structuren , gecapitonneerd vakmanschap, handmatig ponsen en spijkeren, bekleding in echt leer (fior di pelle) , bewerkt met een bepaalde looiing, speciaal ontworpen om het leer een vintage, verouderde look te geven. De producten in deze collectie worden gekenmerkt door het verfijnde belang van de vormen en kostbare materialen die ze bezielen. Deze stoelen zijn perfect voor het verfraaien van hoogwaardige inrichtingsomgevingen, die elegantie en karakter tot hun voorrecht maken.

Beschikbare maten:
  • 2 zitplaatsen: 183x95x76h
  • 3 plaatsen: 226x95x76h
Opmerkingen: De producten van deze collectie zijn het resultaat van een ambachtelijke productie en niet in een industriële serie. Het leer wordt handmatig behandeld om het typische verouderde en gekreukte effect te geven. Omdat leer een natuurlijk materiaal is dat met de hand wordt bewerkt, kan het onvolkomenheden en kleine kleurverschillen vertonen, zelfs binnen hetzelfde product. Zelfs het spijker-, pons- en capitonnéwerk wordt met de hand gedaan. Elk stuk kan daarom als "uniek" worden beschouwd.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief