Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

2-zitsbank Gelso, met stof / leer / kunstleer bekleding

Code: GELSO
€ 1.811,00
inclusief BTW

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Maatregelen
L 143 x B 90 x H 102 cm
Levertijden
15/20 werkdagen
Stile Relax
Moderne design 2-zitsbank in leer, eco-leer of Gelso-stof, gemaakt in Italië
Gelso is een bank met een hoge en comfortabele rugleuning die elegant past bij de meest uiteenlopende inrichtingsoplossingen dankzij het brede scala aan kleuren waarin hij kan worden gemaakt. De verstelbare hoofdsteun stelt ons in staat het comfort van de nek aan te passen en wordt aanbevolen bij cervicale problemen.
Naast de vaste versie is de Gelso bank ook verkrijgbaar in de gemotoriseerde versie met 1 elektrische zitting ( GELSO-EL1 code) of met 2 elektrische stoelen ( GELSO-EL2 code).

KENMERKEN:
- Structuur:
hout bedekt met een laag polyurethaan en metalen mechanica.
- Vulling: milieuvriendelijk polyurethaanschuim in verschillende dichtheden bedekt met een laag dacron.
- Bekleding: leer, eco-leer en vlekbestendige stof.
- Voeten: hout.

BESCHIKBARE COVERINGS:
De Gelso fauteuil is verkrijgbaar in verschillende soorten bekleding, onderverdeeld in verschillende categorieën afhankelijk van de prijs:
1) Categorie A :
- Savoy vlekbestendige stof ; Savoye is een stof met een modern design, voelt aangenaam aan en is zeer goed bestand tegen slijtage en schuren. Het belangrijkste kenmerk van deze stof is zijn totale ondoordringbaarheid voor water: het is in feite gatantito als "waterafstotend". 89% polyester, 8% polyamide, 2% katoen, 1% viscose.
- Ritz anti-vlek stof ;    Ritz is een prettige stof die aanvoelt, geselecteerd als bekleding voor deze stoelen dankzij zijn karakteristieke slijtvastheid. Het is een stof die vlekken tegengaat en bestaat uit 86% polyester, 14% polyamide. Gewicht / dikte 490 gr / mtl.
2) Categorie B :
- Kunstleer Amerika ;   America is een ecologisch leer gemaakt van 100% PU. Het heeft een gewicht van 460 gr / mtl en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Zachtheid en elasticiteit zijn de kenmerken die deze bekleding onderscheiden en perfect maken voor de meest verfijnde en uitgebreide modellen relaxzetels.
- Luxor eco - leer ; Luxor is een ecologisch leer gemaakt van 100% PU. Voelt zacht aan, heeft een gewicht van 460 gr / m2 en wordt aangeboden in een breed scala aan kleuren. Mrobiditeit en elasticiteit zijn de kenmerken die dit type coating onderscheiden en het geschikt maken voor specifieke en uitgebreide modellen.
3) Categorie leer : kostbaar echt Morgan- leer, 100% leer.

HOE DE BEKLEDING SELECTEREN : selecteer uit het juiste drop-down menu de categorie waartoe de gewenste bekleding behoort. Toon vervolgens de kleurenkaart voor uw selectie en geef in het daarvoor bestemde vak, naast de productfoto, de code van de gewenste kleur aan.

ITALIAANSE FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van fauteuils, massagestoelen en alzapersona, ontspannende sofa's en gemotoriseerde sofa, die ervoor moeten zorgen psycho-fysieke welzijn en kwaliteit met een perfecte mix c ompetenze technologie, vakmanschap en gevoel voor design en moderne vormen. Door een product van dit bedrijf te kiezen, bent u niet alleen gegarandeerd dat u een 100% Italiaans en gegarandeerd product koopt, maar ook een technisch en functioneel systeem dat integreert en uitbreidt dankzij een reeks mechanische oplossingen, optionele accessoires, een ruime keuze aan modellen en afmetingen met een breed scala aan stoffen en coatings. In feite zijn verschillende aanpassingen mogelijk om echte op maat gemaakte fauteuils te verkrijgen die zijn ontworpen en geproduceerd met inachtneming van elke behoefte en eis.
Kwaliteit
Deskundige technici, die hun vaardigheden voortdurend actualiseren en innoveren, en bekwame ambachtslieden , diepgaande kenners van materialen en verwerkingstechnieken, zorgen ervoor dat de producten met de grootste zorg worden vervaardigd en technologisch geavanceerd zijn.
verwerken
Personeel gespecialiseerd in de sector van gestoffeerde meubelen, in staat stoelen te ontwerpen en te monteren, en technici die specifieke vaardigheden hebben in het ontwerpen van geavanceerde mechanismen die de productie van relaxstoelen, massagestoelen en fauteuils mogelijk maken. De lange ervaring en de aandacht voor modern design garandeert het unieke karakter en de veelzijdigheid van de stoelen, waardoor ze inrichtingselementen zijn die in verschillende huiselijke omgevingen kunnen worden geïntegreerd.
Technologie
De ontwikkelde mechanismen bieden meerdere functies en de mogelijkheid om in specifieke zitgedeeltes te worden geplaatst en maken de montage mogelijk van ontspannende fauteuils / banken, massagestoelen en opklapbare fauteuils met opties die geschikt zijn om aan de behoeften van elke klant te voldoen.
Mechanismen voor een of twee motoren, de beweging van de treeplank en rugleuning afwisselend autonoom of onafhankelijk, liftfunctie, alzapersona- apparaat dat het mogelijk maakt om gemakkelijk de rechtopstaande positie aan te nemen, vibratie voor een aangenaam verdeeld effect op de rug, stoel en treeplank, automatische of gemotoriseerde beweging , zijn dit de mogelijkheden en de ontwikkelde combinaties: een harmonieus geheel van oplossingen om aan elke behoefte te voldoen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten