Made in Italy

2-zitsbank Gelso, met twee fauteuils, modern design

  • Made in Italy
  • Code: GELSO-EL2
€ 2.066,27 € 2.430,91 -15%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen L 143 x B 90 x H 102 cm
Levertijden 15/20 werkdagen

2-zits gemotoriseerde bank, 2 Gelso elektrische stoelen, modern design

Gelso is een relaxbank met een "Zero Wall" elektromotor met 1 motor, voorzien van een hoge en comfortabele rugleuning die dankzij het brede kleurenpalet waarin deze gemaakt kan worden elegant past bij de meest uiteenlopende inrichtingsoplossingen. De verstelbare hoofdsteun verstelt het comfort van de nek zowel in verticale stand als in horizontale stand van de rugleuning. Aanbevolen bij cervicale problemen. Dankzij het elegante drukknoppaneel dat in de armleuning is geplaatst, is het mogelijk om de relaxfuncties eenvoudig te bedienen, de rugleuning te kantelen en het voeteneinde omhoog te brengen.
De Gelso bank is ook verkrijgbaar in de gemotoriseerde versie met 1 elektrische zitting (code GELSO-EL1 ).

KENMERKEN:
- Structuur:
hout bedekt met een laag polyurethaan en metalen mechanica.
- Vulling: Milieuvriendelijk polyurethaanschuim in verschillende dichtheden bedekt met een laag dacron.
- Bekleding: leer, eco-leer en vlekbestendige stof.
- Voeten: hout.

OPTIONEEL VERKRIJGBAAR :
Batterijkit : maakt het gebruik van de bank in elke hoek van het huis mogelijk, zelfs buiten het stopcontact. De batterij maakt gemiddeld 60 volledige cycli van autonomie mogelijk.

NB : de elektrische banken zijn allemaal met 1 motor om te zitten en hebben altijd het aluminium (Zama) drukknoppaneel aan de zijkant en niet de afstandsbediening.

BESCHIKBARE BEKLEDINGEN:
De Gelso bank is verkrijgbaar in verschillende soorten bekleding, onderverdeeld in verschillende categorieën afhankelijk van de prijs:
1) Categorie A :
- Savoy vlekbestendige stof ; Savoy is een stof met een modern design, aangenaam om aan te raken en zeer slijtvast en slijtvast. Het belangrijkste kenmerk van deze stof is de totale ondoordringbaarheid voor water: het is in feite gatantito als "waterafstotend". 89% polyester, 8% polyamide, 2% katoen, 1% viscose.
- Ritz anti-vlekken stof ;    Ritz is een aangename stof om aan te raken, geselecteerd als bekleding voor deze stoelen dankzij de karakteristieke slijtvastheid. Het is een anti-vlekstof bestaande uit 86% polyester, 14% polyamide. Gewicht / dikte 490 gr / mtl.
2) Categorie C : Kunstleer Minerva
3) Categorie Leer : kostbaar echt stierenleer , 100% leer.

HOE DE BEKLEDING TE SELECTEREN : selecteer in het juiste keuzemenu de categorie waartoe de gewenste bekleding behoort. Geef vervolgens de kleurenkaart voor uw selectie weer en geef in het daarvoor bestemde vak, naast de productfoto, de code van de gewenste kleur aan.

ITALIAANSE FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van fauteuils, massagestoelen en alzapersona, ontspannende sofa's en gemotoriseerde sofa, die ervoor moeten zorgen psycho-fysieke welzijn en kwaliteit met een perfecte mix c ompetenze technologie, vakmanschap en gevoel voor design en moderne vormen. Door een product van dit bedrijf te kiezen, koopt u niet alleen een 100% Italiaans en gegarandeerd product , maar ook een technisch en functioneel systeem dat integreert en uitbreidt dankzij een reeks mechanische oplossingen, optionele accessoires, een ruime keuze aan modellen en afmetingen met een breed scala aan stoffen en coatings. In feite zijn verschillende aanpassingen mogelijk om echte op maat gemaakte fauteuils te verkrijgen die zijn ontworpen en geproduceerd met inachtneming van elke behoefte en eis.
Kwaliteit
Deskundige technici, die hun vaardigheden voortdurend bijwerken en innoveren, en bekwame ambachtslieden , diepgaande kenners van materialen en verwerkingstechnieken, zorgen ervoor dat de producten met de grootste zorg worden vervaardigd en technologisch geavanceerd zijn.
verwerken
Personeel gespecialiseerd in de sector gestoffeerde meubelen, in staat om stoelen te ontwerpen en te monteren, en technici met specifieke vaardigheden in het ontwerpen van geavanceerde mechanismen die de productie van relaxstoelen, massagestoelen en fauteuils mogelijk maken. De lange ervaring en de aandacht voor modern design garanderen de uniciteit en veelzijdigheid van de stoelen, waardoor ze meubelelementen vormen die in verschillende woonomgevingen kunnen worden geïntegreerd.
Technologie
De ontwikkelde mechanismen bieden meerdere functies en de mogelijkheid om in specifieke zitgedeeltes te worden geplaatst en maken de montage mogelijk van ontspannende fauteuils / banken, massagestoelen en opklapfauteuils die opties hebben die geschikt zijn om aan de behoeften van elke klant te voldoen.
Mechanismen voor een of twee motoren, de beweging van treeplank en rugleuning afwisselend autonoom of onafhankelijk, heffunctie, alzapersona- apparaat dat het mogelijk maakt om gemakkelijk de rechtopstaande positie in te nemen, vibromassage voor een aangenaam verdeeld effect op de rug, zitting en treeplank, automatische of gemotoriseerde beweging , zijn dit de mogelijkheden en de ontwikkelde combinaties: een harmonieus geheel van oplossingen om aan elke behoefte te voldoen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW