24-delig wit modern design porselein - Arctic

  • Code: ARTICO
€ 323,72 € 404,66 -20%
Materiaal porselein
Maatregelen Plat bord 28 cm, Fruitschaal 22 cm, Broodbord 13 cm, Diep bord 17 xh 6 cm
Kleur Wit
Levertijden 3/4 weken

Complete set moderne eetborden in Scandinavisch geïnspireerd design porselein, 24 stuks.

Service bestaat uit:
- n. 6 platte borden 28 cm
- n. 6 diepe borden 17 x H 6 cm
- nr. 6 fruitborden 22 cm
- n. 6 Broodborden 13 cm

De inspiratie voor deze dinerbordenset komt van de moderne eenvoud van Scandinavisch design en landschap . De vorm is een perfecte en uitgebalanceerde synthese tussen een coupéplaat en een traditionele met de rand: in feite heeft het een ruim centrum met een smalle en steile rand . Op deze manier worden esthetische elegantie en functionaliteit gecombineerd om een grotere ruimte te creëren voor de presentatie van voedsel en een praktische bediening van het bord.

Kernpunten:
  • Kwaliteit : de zeer hoge kwaliteit van de producten wordt verkregen dankzij het gebruik van de meest geavanceerde productietechnologie en de beste beschikbare grondstoffen.
  • Milieu : het gaat niet alleen om het verbeteren van de milieuprestaties voor een actieve bijdrage aan het behoud van het milieu, maar ook om een innovatief gebruik om het kookproces van producten te verbeteren dankzij een Green Wave-technologie die het mogelijk maakt om de brandtijd en het energieverbruik te verminderen vergeleken met het traditionele kookproces.
  • Design : design speelt een hoofdrol en sluit altijd aan bij foodtrends over de hele wereld.
Materiaal:
  • Wit porselein
Porselein onderscheidt zich door een hoge krasweerstand en hardheid. Het is een materiaal met een hoge dichtheid maar met een zachte aanraking, met zijn karakteristieke helderwit en doorschijnend wanneer verglaasd.
Het is een waterdicht materiaal, omdat het niet poreus is, dus veilig en hygiënisch, gemaakt van uiterst geselecteerde grondstoffen.
Dankzij het vermogen om tijdloos te zijn en zich aan te passen aan elk type service, van het eenvoudigste tot het meest verfijnde, voldoet porselein aan de behoeften van elegantie, verfijning en soberheid die voor de tafel gewenst zijn.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief