Made in Italy

24-delige bestekset van gepolijst roestvrij staal met designdecoratie - Ghiotto

  • Made in Italy
  • Code: GHIOTTO
€ 130,92 € 163,65 -20%
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 7-10 werkdagen

24 roestvrijstalen bestekset met een modern design met laserdecoratie en glanzende afwerking, gemaakt in Italië.

Dienst bestaande uit:
  • 6 vorken 22 cm
  • 6 messen 23,8 cm
  • 6 lepels 22 cm
  • 6 theelepels 14,7 cm
2,5 mm dik.

Het is een collectie 18/10 roestvrijstalen bestek, dat wil zeggen met 18% chroom en 10% nikkel, die een uitstekende corrosiebestendigheid en gemakkelijke reiniging garanderen met een uitstekende hygiënische coëfficiënt.
Bovendien is roestvrij staal een 100% recyclebaar materiaal , waardoor het een lage milieu-impact heeft, zowel in de productiefase als in de end-of-life-fase van het product.

De glanzende afwerking die wordt verkregen door het spiegelpolijsten van het bestek, is een oppervlaktebehandeling waarbij met behulp van speciale rollen en zeer fijnkorrelige schuurpasta's de vereiste glans wordt verkregen.

De collectie valt op door zijn geavanceerde hightech tweekleurige laserontwerp dat een driedimensionaal effect creëert, waardoor het ideaal is voor jonge omgevingen die zelfs in het dagelijks leven op zoek zijn naar originaliteit. Het presenteert lijnen met een eigentijds en trendy design, met name voor de zachte ronding van de lepels en voor de schuine snede op het laatste deel van de handgrepen, wat de grip aangenaam en met harmonieuze kenmerken maakt.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief