Made in Italy

3-gats bidetmengkraan in messing Klassiek ontwerp Made in Italy - Lisca

  • Made in Italy
  • Code: LISCA6
€ 271,36 € 339,20 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 10/15 werkdagen

Klassiek design messing 3-gats bidetmengkraan Made in Italy.

Made in Italy 3-gatsmengkraan voor bidet in messing met 1 '' 1/4 afvoer compleet met schroef. Dit badkamerartikel in romantische stijl heeft een ontwerp dat wordt gekenmerkt door zachte en strakke lijnen die doen denken aan klassiek en uiterst elegant en verfijnd meubilair, ideaal om nieuw leven en een origineel tintje te geven aan elke badkamer, van de meest traditionele tot de meest moderne. Het roterende antieke vat verhoogt tegelijkertijd de functionaliteit , waardoor u de waterstraal op een eenvoudige en praktische manier naar behoefte kunt verplaatsen.

Afwerkingen beschikbaar:
  • chroom;
  • chroom / goud;
  • bronzen.
Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief