Made in Italy

3-gats messing wastafelmengkraan Made in Italy - Binsu

  • Made in Italy
  • Code: BINSU9
€ 848,98 € 1.061,23 -20%
Materiaal messing
Levertijden 5 werkweken

3-gats messing wastafelmengkraan Made in Italy.

Driegats wastafelmengkraan in verchroomd messing met een klassiek design van 130 mm hoog en met een hartafstand van 140 mm, compleet met afvoer en pop-up hendel.
Volledig geproduceerd in Italië met hoogwaardige materialen die voldoen aan Europese normen. Deze mixer kan bovenop worden geïnstalleerd, uitgerust met een beluchter en een keramische kop van 90 °; aanbevolen vanwege het energiebesparingssysteem voor waterbesparing van 6 l / min en de draaibare uitloop.

Onderhoud en reiniging: Het wordt aanbevolen om eventuele druppels of waterafzettingen op het product te drogen met een zachte doek; laat er geen vochtige doeken of natte sponzen op liggen; vermijd het gebruik van schurende of schurende sponzen die het oppervlak beschadigen; Gebruik voor het reinigen van geen enkel type afwasmiddel dat chloor of zijn verbindingen bevat die de mixer kunnen oxideren.
Voor perfect onderhoud demonteer je de beluchter en dompel je hem enkele uren onder in verdunde azijn en daarna afspoelen met veel water, zodat alle onzuiverheden en kalkaanslag verdwijnen.

Neem voor meer informatie en offertes contact met ons op via clienti@viadurini.it.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief