Made in Italy

3 nesten salontafels gerookte Amalia, modern design, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: AMALIA 2
€ 334,04 € 417,55 -20%
Materiaal PMMA
Maatregelen L 30/40/50 x H 30/40/50 x P 40 cm
Kleur rokerige transparante
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
3 nesten salontafels gerookte Amalia, modern design, made in Italy
Praktische set van 3 tafels in overlappende brug, gemaakt van 100% PMMA plexiglas van maagdelijk polymeer, met rokerige kleuring, thermogevormde hand en zelfdragend. De fysieke en technische kenmerken van plexiglas (shock, stressbestendig, duurzaam, warmte-isolerend) maken dit artikel een aanvulling van praktische en functionele meubels, geschikt voor elke omgeving. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief