Made in Italy

5-Element Slaapkamer Luxe Made in Italy Meubels - Cristina

  • Made in Italy
  • Code: CRISTINA
€ 5.419,21 € 6.774,02 -20%
Materiaal Hout
Levertijden 30/45 werkdagen

Moderne 5-elementen moderne slaapkamer gemaakt in Italië, hoge kwaliteit.

Dubbele slaapkamer bestaande uit 5 elementen volledig gemaakt in Italië . De samenstelling omvat een houten tweepersoonsbed met bedframe bedekt met eco-leer, gewatteerd hoofdeinde bedekt met stof en eco-leer (afneembaar) en gepolijste metalen poten, 2 nachtkastjes, een dressoir met 3 lades en een hoge ladekast met 6 lades van lades in melamine afwerking hout. geoxideerd en loodmat gelakt materiaal. Een compleet meubel dat wordt gekenmerkt door een verfijnd minimalisme dat de esthetiek van een elegante en exclusieve slaapkamer onderstreept en verrijkt. Het gebruik van verschillende materialen zorgt voor aangename tactiele sensaties die leiden tot de ontdekking van prachtige contrasten die worden verkregen door het combineren van verschillende stoffen, afwerkingen en texturen voor een origineel en verfijnd resultaat, ideaal voor het verrijken en vervolledigen van iemands privéruimtes.

De samenstelling van de kamer omvat "Afmetingen en aantal stuks" :
  • 1x bed (lattenbodem en matras niet inbegrepen) - L 172 x B 227 x H 95 cm (lattenbodem 160 x 200 cm);
  • 2x nachtkastjes - B 49 x D 43,8 x H 49 cm;
  • 1x ladekast - L 131,6 x B 53,8 x H 76,8 cm;
  • 1x hoge ladekast - L 49 x D 43,8 x H 113,4 cm.
Het is een inrichtingsidee gecreëerd op basis van ambachtelijke waarden , om de uitmuntendheid en hoge kwaliteit te bereiken die typisch zijn voor Made in Italy , waar innovatieve ideeën en cultuur met elkaar verweven zijn ten gunste van de optimalisatie van processen en aandacht voor detail. Zo ontstaan functionele en verfijnde meubelen voor het slaapgedeelte.

NB : elk element maakt deel uit van een modulair en modulair systeem om oplossingen op maat te creëren. Ontdek het brede scala aan kleuren en afwerkingen en speciale processen die beschikbaar zijn om aan elke behoefte te voldoen.
Neem voor meer informatie contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief