Made in Italy

5-lichts kroonluchter in Venetiaans glas en metaal Klassiek - Florentijnse stijl

  • Made in Italy
  • Code: FIORENTINO2
€ 2496,96 € 3121,20 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 66
Diepte (cm) 66
Hoogte (cm) 118

5 lichts kroonluchter in handgemaakt Venetië glas.

Kroonluchter van Venetiaans glas met melkwitte afwerking met loden hangers en details van gepolijst verchroomd metaal . Gemaakt door middel van vakmanschap , wordt deze aanvulling gekenmerkt door de prachtige armen die met de hand zijn bewerkt door middel van de draaitechniek, wat een exclusief resultaat creëert dat esthetisch herinnert aan de verstrengeling van een touw, waardoor de kroonluchter persoonlijkheid krijgt. Een echte lichtregen dringt de structuur van de kroonluchter binnen en verspreidt zich vervolgens in de omgeving door middel van breking door de magie van pailletten en kristallen hangers met fijne afwerkingen, waardoor een suggestief en dromerig scenografisch effect ontstaat dat betoverend en verrassend kan zijn. voor zijn elegantie en majesteit .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt van de handen van deskundige vakmensen in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt om een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathie voor hen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen opnieuw voorstellen in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-garde resultaat .

Lampen (niet inbegrepen) : 5 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief