Made in Italy

8-lichts kroonluchter in Venetiaans glas Gemaakt in Italië Klassiek - Florentine

  • Made in Italy
  • Code: FIORENTINO4
€ 6.547,49 € 8.184,36 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 94
Diepte (cm) 94
Hoogte (cm) 145

8 lichts kroonluchter in Venetië glas handgemaakt Made in Italy.

8 lichts kroonluchter gemaakt van Venetiaans glas met melkwitte afwerking met loden hangers en gepolijst verchroomd metaal . Gemaakt door middel van vakmanschap , wordt deze aanvulling gekenmerkt door de prachtige armen die met de hand zijn bewerkt door middel van de draaitechniek, wat een exclusief resultaat creëert dat esthetisch herinnert aan de verstrengeling van een touw, waardoor de kroonluchter persoonlijkheid krijgt. Een echte lichtregen dringt de structuur van de kroonluchter binnen en verspreidt zich vervolgens in de omgeving door middel van breking door de magie van pailletten en kristallen hangers met fijne afwerkingen, waardoor een suggestief en dromerig scenografisch effect ontstaat dat betoverend en verrassend kan zijn. voor zijn elegantie en majesteit .

Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en door de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities decennialang hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij versmelt hoog vakmanschap met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien.

Lampen (niet inbegrepen) : 8 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief