Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Aanrecht design wasbak in onyx, natuursteen, Jef, uniek stuk

Code: LAVAPPJEFONIX
€ 549,00
inclusief BTW
- +
Materiaal
onyx
Maatregelen
50 x 35 x 12 cm * zijn unieke stukken, de metingen moeten als indicatief worden beschouwd
Levertijden
7 werkdagen
Gewicht Product
30 kg
Viadurini Bathroom
Aanrecht wasbak voor badkamer in natuurlijke Jef onyx, handgemaakt.

Omdat dit unieke stukjes zijn, is elk item anders dan de anderen in kleurschakeringen en -vormen. Om deze reden moet de getoonde foto als indicatief worden beschouwd. Het is mogelijk om bij het bestellen de exacte foto van het artikel op te vragen voordat het wordt verzonden.

De producten van deze lijn zijn volledig gemaakt van natuursteen zoals marmer, onyx, vulkanische stenen, riviersteen ... Ze zijn allemaal handgemaakt, dus het zijn echte unieke stukken, elk verschillend van de andere in vorm en kleurtinten.
GEBRUIK EN ONDERHOUD
Om deze wastafels te reinigen, is het noodzakelijk specifieke reinigingsmiddelen voor natuursteen en marmer te gebruiken, die geen schurende stoffen bevatten. Het product moet worden aangebracht met een zachte en delicate spons, die het oppervlak niet krast en verpest.

Om de integriteit en duurzaamheid van het product in de loop van de tijd te garanderen, is het noodzakelijk om de impregneerbehandeling (meegeleverd met het artikel) aan de binnenzijde en aan de randen van de gootsteen periodiek aan te brengen. De eerste toepassing moet worden uitgevoerd wanneer de gootsteen wordt ontvangen, voordat deze wordt gebruikt en de behandeling moet eenmaal per halve maand worden herhaald.
Het verstrekte behandelingspakket bevat 200 ml product en is voldoende voor ongeveer één jaar.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten