Aluminium buitenstoel met armleuningen - Eugene

  • Code: EUGENE7
€ 322,14 € 402,67 -20%
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Aluminium
Lengte (cm) 52
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 81
Zithoogte (cm) 47

Buitenstoel met armleuningen van aluminium en geweven stof.

Deze tuinstoel met volledige armleuningen het wordt gekenmerkt door zijn zichtbare structuur in wit gelakt aluminium en door het handgeweven weefsel gemaakt met een speciale strook Olefin-stof, een specifiek materiaal voor buitengebruik in de kleur Sunproof Sand.

Deze stoel heeft een zeer laag gewicht (ongeveer 3 kg) wat een maximale wendbaarheid mogelijk maakt en zich tegelijkertijd kenmerkt door een uitstekende stevigheid .
Het strakke en essentiële ontwerp en de moderne stijl geven het een sterk karakter waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als contractomgevingen.

Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen garandeert deze buitenstoel een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare maten:

  • Breedte: 52 cm ;
    Diepte: 59 cm ;
    Hoogte rugleuning: 81 cm;
    Zithoogte: 47cm

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief