Made in Italy

Aluminium tuinstoel met of zonder kussen, hoge kwaliteit, 4 stuks - Filomena

  • Made in Italy
  • Code: FILOMENASED
€ 2.327,17 € 2.908,96 -20%
Levertijden 3-4 werkweken
Structuur materiaal aluminium
Lengte (cm) 54,5
Diepte (cm) 57
Hoogte (cm) totaal 79, zittend 46

Stapelbare buitenstoel in aluminium, textileen en stoffen kussen, hoge kwaliteit made in Italy, 4 stuks.

Technische kenmerken en materialen:
De structuur is gemaakt van aluminium met epoxy poedercoating , gecombineerd met de zitting van textileen en de rugleuning van waterafstotende Sunbrella-stof.
Het kan ook worden gekocht met het uitneembare kussen in waterafstotende stof in combinatie met de rugleuning. De vulling is van polyurethaanschuim omsloten door een waterdicht maar ademend membraan.

Het zijn de details van de gegoten aluminium poot die deze stapelbare tuinstoel het verfijnde ontwerp geven dat hem onderscheidt en hem personaliseert in zijn formele kalmte.
De verfijnde essentialiteit van de lijnen en volumes wordt gecombineerd met de materialiteit van de stoffen, voor een elegant en constructief solide visueel effect dat zowel de interne als de externe omgeving verbetert.

De collectie wordt gekenmerkt door het detail van de aluminium poot als middelpunt gecombineerd met de formele en modulaire strengheid van de vulling, om het buitenleven te ervaren in termen van maximale ontspanning en gezelligheid, zittend op de bank, rond een tafel of liggend op de zonnebank.​

Afwerkingen beschikbaar:
  • wit aluminium, wit textileen en sunbrella-stof in zilveren savanne
  • gunmetal aluminium, zwart textileen en sunbrella-stof in zink savanne
  • metallic zandgrijs aluminium, papyrus textileen en zalm melange stof
NB: op aanvraag is er een beschermhoes verkrijgbaar die we aanraden te gebruiken tijdens het winterseizoen of periodes waarin het product niet wordt gebruikt, in plaats van 's nachts en bij hevige regenval. De hoes is gemaakt van polyester in grijze kleur. Verder is regelmatig schoonmaken aan te raden om het product in goede staat te houden. Neem contact met ons op voor meer informatie door het juiste formulier in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief