Made in Italy

Ambachtelijke kroonluchter met 21 lampjes in Venetiaans glas, gemaakt in Italië - Diamonique

  • Made in Italy
  • Code: DIAMONIQUE2
€ 9.414,20 € 11.767,75 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 102
Diepte (cm) 102
Hoogte (cm) 162

21 lichts kroonluchter in handgemaakt Venetiaans glas en metaal, Made in Italy.

Imposante en verfijnde kroonluchter met 21 lampjes, handgemaakt in Italië van met kristal afgewerkt Venetiaans glas met details en inzetstukken van gepolijst verchroomd metaal . Uit de ontmoeting tussen gebogen lijnen en volumineuze vormen is een uiterst verfijnd verlichtingsaccessoire geboren, gekenmerkt door grote glazen bogen die de waarde verhogen en de esthetiek verrijken. Hierop vinden we een ruitpatroon dat is verkregen door de textuur op het glas te drukken terwijl het heet is en zo het licht tussen de groeven te laten glijden, zichzelf spiegelend op de metalen elementen voor een spectaculair spel van reflecties .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 21 x MAX 40W G9

NB : de kroonluchter het is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief