Made in Italy

Ambachtelijke ladekast in massief hout met 9 laden Made in Italy - Pierrot

  • Made in Italy
  • Code: FLORINDO
€ 2.581,07 € 3.226,34 -20%
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 80
Diepte (cm) 33
Hoogte (cm) 77

Handgemaakte gekleurde ladekast van massief dennenhout, een mooi item uit Made in Italy.

Ladekast handgemaakt in Italië met structuur in massief abet hout en, verouderde witte afwerking en 9 laden in populieren multiplex met front in geverfd hout en details in antiek goud. Het product is afgewerkt met een transparante finish die het waterafstotend maakt en de kleuren fixeert zodat ze na verloop van tijd onveranderlijk blijven.
Wat de waarde van deze ladekast samen met het aspect van vakmanschap verhoogt, is de keuze om de voorkeur te geven aan natuurlijke materialen zoals aarde en lijmen van dierlijke oorsprong om het product te kleuren en te personaliseren, waardoor het gebruik van meer giftige en schadelijke industriële verven wordt vermeden. Deze beslissing van de fabrikant zorgt ervoor dat de aanwezigheid van formaldehyde, een kankerverwekkende stof die verschillende gezondheidsproblemen kan veroorzaken, tot een minimum wordt beperkt, waardoor er vanuit elk oogpunt een bijzonder interessant item ontstaat dat het ontwerp van uw huis kan verrijken met een vleugje kleurrijk en persoonlijk.

Maat : L 80 x P 33 x H 77 cm

NB : de knoppen op de foto zijn voor demonstratiedoeleinden. De kleur en fantasie van elk van hen wordt willekeurig gekozen door de fabrikant tijdens de montagefase.
Om de kast schoon te maken, wordt aanbevolen om een eenvoudige vochtige doek te gebruiken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief