Made in Italy

Ambachtelijke plafondlamp in gerookt Venetiaans glas, gemaakt in Italië - Minos

  • Made in Italy
  • Code: MINOSSE1
€ 6.721,25 € 8.401,57 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 108
Diepte (cm) 108
Hoogte (cm) 25

Handgemaakte Venetiaanse plafondlamp van glas en metaal, Made in Italy.

Majestueuze en elegante plafondlamp gemaakt in Italië in Venetië in met de hand bewerkt gekleurd glas met rokerige afwerking en details in gepolijst verchroomd metaal . Een ontwerp omlijnd door ongekende vormen die kristalliseren om leven te geven aan delicate glaslinten die, wanneer ze verenigd zijn, samenkomen in een lichtgevend steunpunt. De esthetiek valt op dankzij de verfijnde stijl die zich perfect aanpast aan omgevingen met modern meubilair en karakter geeft aan ruimtes met een meer klassieke smaak, die eclectisch en veelzijdig blijken te zijn. Om de waarde ervan te verrijken, is het specifieke ruitpatroon dat het hele oppervlak bedekt, waardoor exclusieve lichtspelingen ontstaan .

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 24 x MAX 40W G9

NB : de plafondlamp is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat ze handgemaakt is, is ze volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief