Made in Italy

Ambachtelijke wandlamp in Venetiaans glas en metaal gemaakt in Italië - Jason

  • Made in Italy
  • Code: JASON3
€ 2.107,38 € 2.634,23 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 34
Hoogte (cm) 38

Handgemaakte 7-lichts wandlamp in Venetiaans glas en metaal Made in Italy.

Wandlamp handgemaakt in Italië in Venetië glas, gerookte afwerking met verchroomde metalen details. Een boeiende esthetiek die zich dankzij de vormen en de functionaliteit van het ontwerp met uitbundigheid aanpast aan elk type omgeving waarin het past. De prachtige en elegante gebogen armen breiden naar buiten uit om licht in verschillende richtingen te brengen en verlichten de kamer door een origineel scenografisch effect dat herinnert aan de explosie van vuurwerk voor een creatief , verfijnd en sterk visueel effect .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt van de handen van deskundige vakmensen in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt om een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathie voor hen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen opnieuw voorstellen in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-garde resultaat .

Lampen (niet inbegrepen) : 7 x MAX 25W G9

NB : de appliqué is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief