Made in Italy

Ayous houten wandspiegel handgemaakt in Italië Franco

  • Made in Italy
  • Code: FRANCO
€ 1.359,96 € 1.699,95 -20%
Materiaal hout en houtpulp
Maatregelen Uitwendige afmetingen: L105xP10xH85cm; inwendige afmetingen: L80xH60 cm.
Levertijden 3 werkweken

Ayous houten wandspiegel handgemaakt in Italië

Ovale spiegel van ayoushout en houtpulp met handgemaakt blad met een essentieel en zeer eenvoudig ontwerp.

Deze spiegel, met zijn elegante en golvende lijst , is een uitdrukking van klassieke stijl en tijdloze charme. Het kenmerkende ontwerp met golvende randen is verfraaid met een delicaat touwmotief dat langs de binnenkant loopt, wat een verfijnde textuur en rijke visuele details toevoegt.

De beschikbare afwerkingen geven deze spiegel een uitstraling van luxe en pracht, ideaal om een vleugje elegantie toe te voegen aan elke kamer in huis . De vorm is zacht en uitnodigend, een speelse en verfijnde variant op traditionele rechthoekige of ovale spiegels.

Deze spiegel is perfect om op te hangen in een romantische slaapkamer, luxe badkamer of uitnodigende entree en verandert een effen muur in een decoratieve blikvanger. Het is een stuk dat niet alleen praktische doeleinden dient, maar ook een meubelstatement wordt, dat de stijl en persoonlijkheid van de eigenaar weerspiegelt.

De eenvoud van deze spiegel is perfect om de elegante lijn van uw kamer te behouden en een vleugje originaliteit te geven. Mogelijkheid om te kiezen tussen de twee verschillende beschikbare afwerkingen:
  • Goud;
  • Zilver;
Koop deze houten spiegel met een onweerstaanbaar Made in Italy design en geef je kamer een extra stijlvol detail dat het verschil kan maken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief