Made in Italy

Ayous houten wandspiegel, Italiaans gemaakte Elia handgemaakte hars fries

  • Made in Italy
  • Code: ELIA
€ 1.709,08 € 2.136,34 -20%
Materiaal hout en harsfries
Maatregelen Uitwendige afmetingen: L105xP9xH122 cm; binnenmaten: Ø 80.
Levertijden 3 werkweken

Wandspiegelfries van hars, ayoushout, handgemaakt in Italië

Ronde spiegel van ayoushout met handgemaakte hars en bladfries die een vleugje stijl aan uw kamer kan geven.

Deze ronde spiegel is een eerbetoon aan weelde en barokke details , een stuk dat elegantie uitstraalt. Het frame is prachtig gebeiteld met bloemmotieven en krullen, waardoor een spel van licht en schaduw ontstaat dat de aandacht trekt en de omgeving verrijkt.

Het vorstelijke ontwerp wordt bekroond met een ingewikkeld ornament dat de spiegel bekroont, waardoor een visueel interessant punt en een gevoel van hoogte en grootsheid wordt toegevoegd aan de muur waaraan de spiegel hangt. De ronde vorm van het reflecterende oppervlak biedt een zacht en uitnodigend uitzicht, ideaal voor ruimtes waar u een gevoel van intimiteit en verfijning wilt toevoegen.

Deze spiegel is perfect om het middelpunt van een kamer te zijn , of het nu een elegante entree, een prinselijke badkamer of een formele eetkamer is. Het is een stuk dat niet alleen dient als functioneel punt voor alledaagse reflecties, maar ook als stijlstatement dat spreekt over een tijdperk van pracht en aandacht voor schoonheid.

Dankzij het onweerstaanbare Made in Italy-design valt deze spiegel op door de uitstekende kwaliteitsmaterialen waarvan hij is gemaakt. Het biedt ook de mogelijkheid om te kiezen tussen vier verschillende afwerkingen:
  • Goud;
  • Zilver;
  • Goudzilveren versieringen;
  • Zilvergouden versieringen;

Verfraai uw huis met deze ronde spiegel in ayoushout en harsfries en geef een vleugje klasse en originaliteit aan uw muur.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief