Made in Italy

Moderne design wastafelmengkraan in verchroomd messing gemaakt in Itlay - Liro

  • Made in Italy
  • Code: LIRO
€ 149,17 € 186,46 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

Moderne badkamer wastafelmengkraan in verchroomde afwerking Made in Italy.

Made in Italy badkamer brugkeukenkraan in verchroomd messing, compleet met Ø 25 mm Kerox geopend cartridge. Verkrijgbaar in de versie met en zonder afvoer, is extreem veelzijdig en in staat om op een onberispelijke manier aan alle behoeften te voldoen.
Een origineel en creatief ontwerp omhult de hele figuur en verrijkt een eenvoudige en minimale stijl om leven te geven aan een uniek product in zijn soort. Functionaliteit en elegantie zijn de belangrijkste kenmerken van deze kraan, ideaal voor moderne badkamers die een nieuw vleugje verfijning en innovatie nodig hebben.

Beschikbare opties:
  • met 1 '' 1/4 afvoer;
  • zonder afvoer.
Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief