Made in Italy

Badkamer wastafelmengkraan in verchroomd messing zonder afvoer Made in Italy - Ermia

  • Made in Italy
  • Code: ERMIA4
€ 245,17 € 306,47 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

Verlengde mengkraan voor moderne wastafel in chroom messing Made in Italy.

Verlengde mengkraan voor badkamerwastafel Made in Italy in verchroomd messing compleet met open Kerox Ø 25 mm patroon. Verkrijgbaar in verschillende maten, extreem veelzijdig en in staat om op een onberispelijke manier aan alle behoeften te voldoen.
Bedacht en bedacht als een elegant item dat de esthetische waarde van de hele kamer kan onderstrepen en verhogen. Dankzij zijn bijzondere hoogte is hij perfect voor grote wastafels of simpeler als origineel element dat het meubilair kan verrijken met een vleugje persoonlijkheid en stijl .

Beschikbare maten:
  • H 230 mm, hartafstand 130 mm;
  • H 230 mm, hartafstand 170 mm;
  • H 280 mm, hartafstand 130 mm;
  • H 280 mm, hartafstand 170 mm.
Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief