Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badkamer wastafelmengkraan met afvoer in verchroomde afwerking Made in Italy - Galla

  • Code: GALLA
€ 218,20 € 327,30 -33%
inclusief BTW
Made in Italy
- +
Materiaal
Messing
Levertijden
7/10 werkdagen
Viadurini Taps

Moderne wastafelmengkraan voor de badkamer in verchroomd messing Made in Italy.

Badkamer keukenkraan gemaakt in Italië in verchroomd messing met 1 “1/4 drain compleet met Ø 25 mm Kerox geopend cartridge. Vierkant design en strakke lijnen onderstrepen zijn moderne persoonlijkheid, bedacht en ontworpen om van uw badkamer een elegante plek te maken met een discrete maar indrukwekkende stijl . De chromen afwerking geeft het artikel een nog actuelere uitstraling en versterkt en onderstreept zo het unieke karakter ervan.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten