Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badset met wastafel en spiegel van de structuur van de dolfijn Creativity

Code: CREATIVITY
€ 4.639,00
inclusief BTW
- +
Levertijden
30 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Viadurini Bathroom
Badset met wastafel en spiegel van de structuur van de dolfijn Creativity
Creativiteit is een prachtige en fascinerende samenstelling van badkamermeubels, compleet met een wastafel geheel in wit keramiek stijl uit de jaren 900'.
Deze mooie samenstelling een elegante wastafel, bevestigd aan de muur en rust op een metalen structuur elegante verchroomde afwerking dat een delicaat lichtpunt op de gehele samenstelling ontstaat.
Een extra aanraking van licht doneren aan de gehele samenstelling behoren tot deze samenstelling een mooie kraan muur, compleet met afvoerslang en ook chroom.
De belangrijkste kenmerken van deze fantastische samenstelling is ingekapseld in zijn prachtige spiegel verrijkt met een originele omgeving in het prachtige antieke houten dolfijn. Deze prachtige houten frame is de hand, zodat gesneden elk stuk is uniek en niet reproduceerbaar.
Creativiteit is voltooid en verrijkt door de aanwezigheid van een mooie en elegante vloer handdoekhouder, papier houder en chroom borstel met keramische toiletborstelhouder.
Creativiteit is ontworpen om een ​​vleugje design stijl 900 jaar in uw huis te brengen, altijd het behoud van een bepaalde moderniteit en elegantie.
Bestaande uit elegant kwadraat lijnen, creativiteit past harmonieus samen met elk interieur.
Het brengt je ook een vleugje stijl aan uw huis!
Wastafel bevestigd aan de muur met bijgeleverde beugels!

Opmerking: Het frame van de spiegel is gevormd met de hand met antieke houten Briccola kan enige variatie vertonen met betrekking afbeelding, verandert tekenen van uniciteit van het product te overwegen.

Onderdelen die in de samenstelling:
- wastafel cm. P. L. 50 cm x 40,5 cm
- Basismetaal breedte chroom. 41 cm x 34 cm x uitsteken vanaf de wand H: 76 cm
- kraan chroom wall
- Afval Chrome
- Siphon chroom
- Floor chroom handdoekhouder, papier houder en toiletborstel chroom keramiek.
- Spiegel met houten kader 55x75 cm antieke dolfijn

Viadurini Badcollectie is de juiste oplossing voor elegantie en waarde te geven aan uw badkamer. Hoogwaardig design en een onberispelijke mix tot een uitzonderlijk resultaat in de trend.
De badkamer wastafel Viadurini past in elke omgeving, vintage, modern of retro. Kies de juiste combinatie voor een effect dat uw gasten kunnen betoveren!

De laatst bekeken producten